berkaykry
Üye
Bende saçma sapan idman yapmıyorum ama vücudum bu yani tamamen ekto olduğum için fazla hacim olmuyor,Uslubüm gayet düzgün senin nezih anlayaşın nedir anlayamadım.Eğer göster bilimsel makaleyi dediğimizde koysaydın kimse sana laf etmeyecekti ama koyamıyorsun hala.
Bilgi ile vücudun şöyle bir orantısı var eğer bilgin varsa kısa sürede vücudunu zaten geliştirebilirsin ? Örnek ben profil fotomdaki vücudum 3.ayımdan.Ama eğer bilgim olmasaydı saçma sapan antremanlar yapıp kötü beslenseydim belki 1.yılın sonunda ancak o hale gelebilecektim.
Son olarak en yakın antremanım perşembe günü o gün birkaç sırt pozu çekip buraya yükleyeceğim ne kadar zor geliştiğimi görebilmen için.

Ayrıca bilgi ile değil , beslenme ve anatomi ile ilgisi var kardeşim gerisi işin %10 luk kısmı gerçekten öytle.[DOUBLEPOST=1404146977][/DOUBLEPOST]
Kardeşim birşey diyimmi tam olarak içimdekileri söyledin tam olarak çok sağolasın. Ben orda dediğim gibi sinirli olduğumdan dolayı abartı kullandım. Ayrıca Gürbüz kardeşim birşey daha , bilimsel makaleyi bu konu hakkında direkt olarak araştırıp bulamazsın ama dolaylı yoldan yap-boz mantığıyla bulabilirsin , ingilizcen varsa yabancılar çok iyi şeyler paylaşıyor cidden okumanı öneririm.Her bölgeyi ayrı gün çalışmak , bir büyük ve bir küçük kas grubunu birleştirmekten örn biceps-göğüs daha faydalıdır
ama biceps-triceps aynı gün olabilir bence iki küçük kas grubu en fazla herbirinde 3-4 hareket
yazdıklarının geneline katılıyorum
ama gelişmez değil gelişmesi gerektiği kadar gelişmez