Bir bakarsanız sevinirim.

Yaşım:16 Boy:1.85 Kilo:96

Boyuma göre kilolu olduğumu düşünüyorum ailem az göbeğin var diyorlar ama ben kendimi şişman olarak görüyorum 2-3 sene önce evde 6-7 ay düzenli çalışmıştım yani vücut altyapısı var şimdi size sormak istediğim vücudumun çok şişmesini istemiyorum yani ortalama herkes gibi Nick Auger gibi bir vücut istiyorum tabii o vücut olamaz ama onun vücudu gibi yapmak istiyorum sizce BB mi yoksa Fitness mı yapmalıyım?

fitness içlerinden en mantıklısı.
Fitness ile aerobik egzersiz + kas şekillenmesi yapmış olursun.

Senin isteğinde bu zaten.
Kolay gelsin

nick auger gibide olmak çok zor zaten ronnie coleman vs gibi adamlar gibide olmak imkansıza yakındır önce çok ağırlık az tekrarla hacim kazanmalı sonra az ağırlık çok tekrarla parçalarsın kasları tabi iyi beslenmek dinlenmek uykuya dikkat etmek motivasyonu yüksek tutmak çok önemli

Son düzenleme:
Ne yazikki öyle ha diyince Nick Auger olunmuyor , nereden baksak 7 yılını belki daha da fazlasını vermiştir bahsettiğiniz kişi bu işe . O nedenle şişmek istemiyorum gibi düsüncelerden kurtulup bir salona yazilin ve planli programli bir şekilde antrenman yapmaya baslayin belki de cok daha kısa bir sürede nick auger gibi olabilirsiniz , amac her ne olursa olsun her zaman BODY > FITNESS derim .

Zaten birebir Nick Auger gibi olamayacağımı biliyorum sadece vücut büyüklüğümün onun gibi olmasını istiyorum onun için aklıma fitness yattı.

Back
Yukarı