Bir Ölçek Whey Protein Tozu için kaç ml süt koymak gerekir ??

Eğer üzerinde soğuk içiniz yazmıyorsa farketmez.

Su ile daha hızlı kana karışır.

Cevaplar için çok teşekkürler;ama bir sorum arada kaynadı.300 ml koyuyoruz ya,shakerde 300 ml shakerin çeyreğine geliyor;yani yarısına bile değil.Yani çeyreğine kadar mı su koyacağız,doğru mu bu?

200-300 ml arasi koy yeterli, aslinda bazilari seyreltilmis seviyor ornegin ben cok tatli hazetmedigim icin cok su koyarim, dert etme ha 100 ha 500 koymussun :) tadi sana kalmis. SEn gun icin 3-4 litra su icmeye bak aslolan, ictigin sudur,

Cevaplar için çok teşekkürler;ama bir sorum arada kaynadı.300 ml koyuyoruz ya,shakerde 300 ml shakerin çeyreğine geliyor;yani yarısına bile değil.Yani çeyreğine kadar mı su koyacağız,doğru mu bu?

Ben 200 ml bir ölçek , 250 ml 2 ölçek koyuyorum normalde. 300 ml olabilir tabikide

Değerli üyemiz;
Başlıkta teşekkür mesajı yazarak mesaj kirliliğine yol açmak yerine üye mesajının sağ alt köşesinde bulunan “Teşekkür Butonunu kullanmalısınız.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Değerli üyemiz;
Başlıkta teşekkür mesajı yazarak mesaj kirliliğine yol açmak yerine üye mesajının sağ alt köşesinde bulunan “Teşekkür Butonu”nu kullanmalısınız.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Evet,anlıyorum.Zaten forum kurallarını önceden okumuştum.Ama arkadaşlar ayrı ayrı çok yardımcı oldukları için mesajla ifade etmek istemiştim.Bir dahakine "Teşekkür" mesajı yazmam o zaman.

Kullandigin toz un üzerinde yazar bir servisin kac scoup oldugunu,cogu tozda bir ölcek bir servis fakat bazi tozlarda iki kasik bir ölcek olarak geciyor fakat ben bunu israf olarak görenlerdenim.
150 ml suyla 1 ölçek karıştırın diyo da bana az geldi kullanan arkadaşlar hep 2 ölçek kullanıyo antrenman öncesi sonrası.... gittiğim spor salonunda da tek kullanımlık içebilyorsun onlarda 2 ölçekle hazırlayıp veriyo?? ben de 2 ölçek almalı mıyım yoksa kutuda yazana mı uymalıyım?

@arda55 forumdaki makalelerde okumuştum. insan vücudu tek öğünde 35 gram proteini sindirmektedir diye. yani fazlasını almaya gerek yok. Dr. Öz ise içtiğiniz protein shake de 20 gram proteini geçmisin. normal insanlar için bahsediyor. ama nedenini söylemedi.
su miktarıda arkasında yazıyor. tadı yoğun geliyorsa suyu arttır.
ayrıca bir insanın beslenmesi yeterli ise. antremandan önce whey içmek biraz fuzuli geliyor.

150 ml suyla 1 ölçek karıştırın diyo da bana az geldi kullanan arkadaşlar hep 2 ölçek kullanıyo antrenman öncesi sonrası.... gittiğim spor salonunda da tek kullanımlık içebilyorsun onlarda 2 ölçekle hazırlayıp veriyo?? ben de 2 ölçek almalı mıyım yoksa kutuda yazana mı uymalıyım?
1 ölçek alman yeterli,ayrıca antremman öncesi almanda çok gerekli değil.sadece antreman sonrası yeterli,istersen birde sabah kalkınca alırsın fakat antreman öncesini gerekli görmüyorum.

Back
Yukarı