Bim bifa fiyonk kraker

Arkadaşlar bimde satılan bu ürünü karbonhidrat ihtiyacımı karşılayabilmek için kullanmamda bir sakınca var mı? Cicibebe de 100 gramında 24 gram şeker var. Bana bu ürün daha mantıklı geldi. Sizlerinde görüşlerini almak isterim.
100 gramında;
Kaloriler 405 kcal
Protein
9,1 g
Karbonhidrat 76 g
Şeker 1,55 g
Yağ 7,34 g
Doymuş Yağ 0,82 g
Kolesterol 0 mg
Sodyum 694,1 mg

Karbonhidrat içinse eğer pirinç patlağı al bence form ya da gong olabilir. Şeker 0 tuz 1.7 vs.
Teşekkürler. Gong'u da hiç düşünmemiştim. Fakat gong 100 gramında 16 gram yağ var. O halde fiyonk kraker daha mantıklı mı olur?
Ayrıca başka bildiginiz karbonhidrat alternatifleri varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Eğer beslenmende bu seviye bir problem varsa normalde beslenmeyi oturtmadan önermem ama supplementlere yönelebilirsin. Maddi sıkıntı diyorsan gonga devam :D

Gainera doğru bir yolculuğa çıkıyorsun o zaman hahahah:D 450 gram zor ben günde 3 tabak bulgur pilavı, gong, kepekli sandviç ekmeği tüketiyorum. Bu arada bimde 2 tl 5tane oluyor içinde yemesi basit kepekli sandviç ekmeği içine iki parça peynir at Harika hahaha :D tanesi 70 gram 30 gram karbonhidrat var tanesinde

Back
Yukarı