Bilinçsizce Hareket Yaptım

By_DoS

Üye
Arkadaşlar dumbell aldım ve gördüğüm hareketleri yapdım Concentration Curls hareketini sık tekraladım ve bu sabah uyandığımda sol kolumda kasılma var kolumu rahat açamıyorum açarken acı hissediyorum ağırlık kaldırmaya başlamadan önce herhangi bi hazırlık hareketi yapmadım dirseğimin ön kısmındaki ağrı geçer mi sizce ne yapmalıyım? :S

geçer kardeşim niye geçmezsin ilk kez zorladığın için normaldir bundan sonra daha dikkatli hareket et ısınmadan çalışma asla ayrıca kendini ilk zamanlar fazla zorlama geçmiş olsun.

geçer kardeşim niye geçmezsin ilk kez zorladığın için normaldir bundan sonra daha dikkatli hareket et ısınmadan çalışma asla ayrıca kendini ilk zamanlar fazla zorlama geçmiş olsun.

Sağol valla çalıştırdığım her tarafım hamlamış gibi oldu et kesiği gibi bişi olmaz değil mi? :)

daha yeni başladıysan normaldir By dos, bende bir hafta kadar çekmiştim o acıyı alışınca bişeyin kalmaz , ağrıyo diye bırakmamak lazım.

Rahatlattınız beni teşekkürler bide 16 yaşındayım 1.78 boyundayım 65 kiloyum 4 kg lik dumbell ile başladım sizce iyi mi yapmışım?

4 kg ile çalıştıysan bi sakatlık olması çok zor bir olasılık takma kafana ama bundan sonra bi hareketi yaparken iyi ısın ve hareketin yapılış şeklinide iyi öğren

Zaten herhangi bir yerin ağrımasaydı o zaman kork :D ağrıması çok normal 8 gün sürdü benim ağrılarım.4kg bence hafif 6-7 ile yapmanı öneririm. kolay gelsin ;)

Back
Yukarı