Bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum

Merhaba,Birçok sporcu gibi bende bazen antremandan geldikten sonra tavuk göğsü tüketiyorum.Ben haşlamayı tercih ediyorum ancak çevremdeki bazı insanlar tavuk göğsünün haşlanıp suyu döküldüğü zaman tüm besin değerini kaybettiğini ve benim posadan başka bir şey yemediğimi söylüyorlar.Bu ne kadar doğrudur? Bilgisi olanlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim..
 
En makulu tabi ki borcamda fırınlamak veya buharda pişirmek. Tabi ki haşlayınca bazı besen değerleri kayboluyor ancak posa yiyoruz abartılı olmuş.Öle olsaydı inanın gösterdiğim gelişimi gösteremezdim.
 
Teşekkür ederim


Değerli üyemiz;
Başlıkta teşekkür mesajı yazarak mesaj kirliliğine yol açmak yerine üye mesajının sağ alt köşesinde bulunan “Teşekkür Butonunu kullanmalısınız.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
 
Back
Yukarı