Bilgisayardan anlayanlar bakabilirmi? "Acil"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2pacist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekran kartı önemli olan bu fiyatta pclerde olacağını sanmıyorum kısacası anakarttan paylaşımlı bağlanıyo .

Bir tane buldum 8 gb ekran kart 2 gb ekran karti i5 3.2 ghz islemci monitor ile birlikte 1200 tl

Varolsun Yüce Türk Irkı.

Bir tane buldum 8 gb ekran kart 2 gb ekran karti i5 3.2 ghz islemci monitor ile birlikte 1200 tl

Varolsun Yüce Türk Irkı.
Merhabalar bilgisayarın markası ve modelini öğrenebilir miyim?çünkü bilgisayarlarda özellikleri dışında markada çok önemli yer tutuyor.yani buna göre kesin bir bir sonuç soyliyemem[emoji5]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tümleşik 1gb yazmış ekran kartı olarak. Bu özelliklerde bilgisayar alırsan muhtemelen çok kısa bir süre içerisinde donanımsal değişimlere gitmek isteyeceksin. O nedenle biraz daha fiyat koyup daha iyi ve parça uyumlu bir masaüstü alabilirsin.

Emin olamasamda bana 2. el toplama bir bilgisayar gibi geldi.

Attığın bilgisayarın ekran kartı onboard yani işlemcinin grafik yongasını kullanıyor gta 5i san andreas gibi grafiklerde oynamak istiyorsan al. PCI-E slotuna takılan ekran kartları yok attığın sistemlerde sana önerim 2.ele yönelmen dolar fiyatı malum yüksek fiyatlar vermek zorunda kalırsın.

alıcağım ekran kartı 2 ay önce 230 tldi baktım 290 olmuş bence alma derim dolar fiyatı baya artmış düşmesini beklersen belki şans güler veya laptop alıp keyfine bakabilirsin küçük oyunlar vb

Zaten ps4 bakar oldum. Pc ile ugrasmamak icin. Sagolun beyler. İki adam oldurecez cektigimiz eziyete bak.

Varolsun Yüce Türk Irkı.

Oyun icin laptop cok verimli olmuyor. Masaustunden sasmamak lazim
Ps 4'te grafikler ve oyunun akıcılığı pc gibi degil. Ama fiyat farki cok var 1.500 liraya Gta+Fifa oynayabilirim, pc'de oyun pcleri 3000 lira civari

Varolsun Yüce Türk Irkı.

Düşük ayarlarda oynatır.
Ama bi 200 tl civarı ekleyip GTA5 alacağından ötürü tavsiye etmem. Biraz daha bekleyip üstüne koyup güzel bir şey al.
Böyle bilgisayarlarda önemli olan zaten ekran kartı

Düşük ayarlarda oynatır.
Ama bi 200 tl civarı ekleyip GTA5 alacağından ötürü tavsiye etmem. Biraz daha bekleyip üstüne koyup güzel bir şey al.
Böyle bilgisayarlarda önemli olan zaten ekran kartı
Konsol siparis edecektim bu ay sonu 1 hafta sonra. Ne yapayim bilmiyorum.

Tanrı Türk'ü Korusun.

Back
Yukarı