Amacım daha hacimli dik bir kalçaya ve kaslı bacaklara sahip olmak peki size göre en iyi çalışma programı nedir6 gün üstüste sakıncalı olur. Öncelikle hedefin ne sıkılaşmakmı, yağ yakmakmı, kaslı bir bacağa dik bir kalçaya sahip olmakmı vs. vs. ??? İllaki çalışacağım diyorsan kardiyo/bacak,kardiyo,kardiyo/bacak,off,kardiyo/bacak,kardiyo,kardiyo/bacakşeklinde önerebilirim. Bence bu bile fazla gibi ama bi seçenek tabi.
Hocamız gerekli açıklamayı yapmış. Kilo sorunu varsa bacak basen ve kalçada bölgesel olarak incelme yoktur total olarak çalışmak gerekir.Kas eklemek için dinlenme ve beslenmene özen göstermen gerekir. Vücudunu en iyi sen tanıyorsun herkes birşeyler der ama sınuçları sen farkedersin dene ve sonuçları gör öyle devam et. Haftada 2 gün dinlendirmeni önerebilirim.Amacım daha hacimli dik bir kalçaya ve kaslı bacaklara sahip olmak peki size göre en iyi çalışma programı nedir
KŞöyle 3 gün gidip 1 güm ara veriyorum her gün yaptığım program aynı 30 dakka yürüyüş+koşu daha sonra 1 saat full bacak ve kalça dumbell lar ile squat,lunge,deadlift gibi ben sadece kalçaya ve bacağa yoğunlaşmak istiyorum oyüznden bu tarz ıyguluyorum yanlış mıdır? @Emre DALGIC
Kaslar dinlendiği sürede gelişir 2 gun gidip 1 gun dinlenmeni tavsiye ederimGençler haftanın 6 günü spor salonuna gidiyorum önce 30 dakikalık cardio yapıp ardından 1 saat kadar full kalça ve bacak çalışıyorum çünkü bu bölgelerde sıkıntılarım size sorum ise 6 gün boyunca aynı yerleri çalıştırmak sakıncalı mıdır