bileklerimin ince kalmasını nasıl sağlarım?

arkadşalar nedenini buldum : mesela dumbıll larla göğüs,omuz vs... çalışırken yerinden alırken ve özellikle hareketi yaparken dikkat ederek bilekleri harekete uygun tutarak yaptım oldu.

yada şöyle söyleyeyim
kollar:31
önkol:30

şimdi
önkol:28,5

demekki hareketleri yaparken tam düzgün tutarak yapmıyordum ondan dolayı önkol kalınlarşıyordu daha ilerki haftalarda izlenimlerimi yazarım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:30 ----------

arkadşalar nedenini buldum : mesela dumbıll larla göğüs,omuz vs... çalışırken yerinden alırken ve özellikle hareketi yaparken dikkat ederek bilekleri harekete uygun tutarak yaptım oldu.

yada şöyle söyleyeyim
önkol:30

şimdi
önkol:28,5

demekki hareketleri yaparken tam düzgün tutarak yapmıyordum ondan dolayı önkol kalınlarşıyordu daha ilerki haftalarda izlenimlerimi yazarım.

siyah kısımla işaretlediğin bölge tamamen genetiktir,kimi insanın kalın kimininki incedir,o bölgeyi kalınlaştırmak için birşey yapamayız...kırmızı işaretli bölgeyi çeşitli bilek egzersizleriyle kalınlaştırırsın...
böyle birşeyin imkanı yok siyah kısımda gelişir çünkü ben çok çalıştım ve sağ ve sol kısımlar arasında çok fark var şimdi sol çalışıyorum ve orası da geliişşiyor...kanıtım yani =)) genetik falan deil

böyle birşeyin imkanı yok siyah kısımda gelişir çünkü ben çok çalıştım ve sağ ve sol kısımlar arasında çok fark var şimdi sol çalışıyorum ve orası da geliişşiyor...kanıtım yani =)) genetik falan deil

Tebrik ederim.Böylece dünyadaki bilek ölçüsünü bu spor ile arttıran ilk insan olarak tarihe geçtin :)

Back
Yukarı