Bileklerim çok ince.

l5zl2.jpg
Yaşım 15 boy 1.67 Bileklerim aşırı ince çok orantısız gözüküyor. Nasıl kalınlaştırabilirim ? Evde tek dambıl var aşağı yukarı bılek çalışması yapıyorum el yayı kullanıyorum, kaç ayda gelişme gösterir ?

15 yaşında ne kadar kalın bir bileğin olabili ki anlamadım ?

Şuan tam ergenlik çağındasın kolların,ellerin ve ayakların vücudunla orantısız şekilde uzuyor.

Kardeşim de ergenlik çağında iyi bilirim o yüzden lafım sana değil ama maymun gibi geziyor çocuk e tabi bilekler,parmakla ince oluyor :)

Benim boyum 1.85 , 14 yaşındaki kardeşimin boyu 168 falan.. ama adamın kolları benden uzun,parmakları benden uzun,ayak numarası benimle aynı.. :)

Bilekler de hacim alır, kalınlaşır. Tabii bunun gözle gürünür hale gelmesi için hatırı sayılır bir kilo alımı gerekir.

Benimde bileklerim sen gibi ama zamanla güçleniyor, bileklerin kalınlaşması için dumbell ile çalışmalar yaptım baya ama yetersiz kaldı tek çare kilo almak gibi gözüküyor ama bunu pek kafaya takmıyorum yukarıda Aranel'in dedigi gibi bileğin üstü daha kalın ve estetik görünüyor bana göre.

Bu arada kilo almakla da alakası yoktur, bilekler inceyse incedir kalınlaşmaz belki 1cm oynar ama gözle görülür bir kalınlaşma olmaz.

Bakınız Flex Wheeler

index.php

kardeşim bu sorunu takmaman lazım. benim de bileklerim ince ve hiç sorun etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı