Bilekleri güçlendirmek için ne yapmaliyim?

arkadaşlar.
bileklerim biraz güçsüz. bunu nasıl sağlamlaştra bilirim. yardım ederseniz sevinirim.. özel msj atarsanız çok makbule geçer.

evde çalışacam arkadaşlar. ama spor salonuna gitmemde fayda olur mu ? 1-2 spor salonuna gidip sonra kendm calıssam bişilerde degisme olurmu? evde dumble ve gögüs yayım var. bnlarla kendmi nasl geliştirebilrim ??

evde çalışacam arkadaşlar. ama spor salonuna gitmemde fayda olur mu ? 1-2 spor salonuna gidip sonra kendm calıssam bişilerde degisme olurmu? evde dumble ve gögüs yayım var. bnlarla kendmi nasl geliştirebilrim ??

evde çalışacaksan eğer bilek geliştirmek için hand grips denen aletden al...evde çalışanlar için ideal....şahsen ben 1 yıl kullandım bu aleti gayet güçlü ve sert bileklerim oldu...sen bunu dene al bi çift hand grips,3-5 ay düzenli kullan sonra bana dua et :)

evde çalışacaksan eğer bilek geliştirmek için hand grips denen aletden al...evde çalışanlar için ideal....şahsen ben 1 yıl kullandım bu aleti gayet güçlü ve sert bileklerim oldu...sen bunu dene al bi çift hand grips,3-5 ay düzenli kullan sonra bana dua et :)

evet evet o alet çok güzel.ben elimden düşürmezdim o bilek güçlendiriciyi.
şimdi taş gibi bileklerim var.
elimi sıkabilen kişi sayısı pek azdır:)

arkadaşlar aldım hand grips i.. ama nasıl calısyam. sürekli yapmalımıyım.? yoksa belli bi sayı aralıgında mı yapmalıyım ?

dambıllarım var demişsin o yüzden sana önerim hand grips denen halk arasında sık sık denen aletle uğraşma, dambıllarla wrist curl hareketini yapabilirsin hem iç bilek hem de dış bilek için... hareketin nasıl yapıldığını da google'a yazarak öğrenebilirsin ayrıca 5 kgluk bi plaka al ortasındaki delikten 25-30 cmlik bi sopanın ortasına onu bağlayarak da bileklerini çalıştırabilirsin, o hareketi ayakta durarak ellerini kafa hizanda ileri doğru düz tutarak aşağı iple sarkan plakayı ipe sarmaya çalışarak gerçekleştirebilirsin... burda önemli noktalar ağırlığa direnerek ellerini aşağı doğru indirmemelisin ve yukarı doğru sarma işlemindeki gibi ilk noktaya gelmek için de ters istikamette aşağı doğru ağırlığı yavaş yavaş sararak hareketi noktalamandır... ileri doğru sararsan iç bileklerin kendine doğru sararsan dış bileklerin çalışır...

sen beni dinle hand grips çalış...bana da eskiden birisi hand gripsle çalış dedi...hemen koştum aldım bi çift kendime 1.5 yıl kadar düzenli çalıştım....
şuan bileğimi sıkınca,bileğimde yumurta şeklinde taş gibi sert pazu çıkıyor,bileğimdeki kuvvette cabası....sen dinle benii ben haybeye konuşmam :) çalış faydasını kendi gözünle gör.... hadi hemen başla

birde arkadaşlar. barfiks çekemiyorum. kollarım zayıf kalıyor. kendimi kaldıramıyorum. 1.85 boyum var. 95 kg yum. barfiks çekemememin sebebi . kolum mu güçsüz? yoksa biraz ağırmıyım ? bu konuda da yardım ederseniz çok sevinirim.. yorum yapanlara teşekkürler

barfiks çekememenin sebebi kollarının güçsüz olması,bedenin ağır olması...güçsüz kollar 95 kiloyu nasıl kaldırabilir...hem zayıflaman hemde kollarını kuvvetlendirmek için çalışmalar yapman lazım

bildiğim en iyi bilek geliştiren hareket deadlift...

:) bilip bilmeden böyle yorumlar yaparak insanları yanlış yönlendirmeyelim... bu mantığa göre her hareket az çok bilekleri geliştirir çünkü bar yada dambıl kavrıyoruz her harekette... :)

benimde bacaklar sağlam bilekler ince ve biraz kuvvetsiz kalıyor bilekleri çok kuvvetli yapmayı dusunuruyorum Allah'ın izniyle tabi hayırlısıyla :)

Boy 185 kilo 86. Benimde bileklerim gucsuz ama agirlik kaldirdikca guclenecegine inaniyorum cunku her gidisimde calisiyor. Ayriva barfiks cekememek cogu insanin kaderinde var :) ama kaderi degistirmek birazda bizim elimizde. İlk baslarda asilarak vucudun buna alismasini sagliyoruz.daha sonraki gunlerde ziplayarak demire cenemizi getiriyoruz ve yavasca kendimizi asagi saliyoruz. Barfikste kendini cekmek zor oldugu icin boyle basladik. Bu programi uygulayanlar 1 ay sonunda 3 barfiks cekebiliyor diyorlar. Kolay gelsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı