ozgur@
Üye
selamlar bu basligi acma sebebim forumda aramalarimindan bir sonuc alamayisim. bilegimle dirsegim arasindaki kemigin ustunde bir aydir bir agrim war sirf bu agri yuzunden bir hafta ara werdim agirlik idmanlarina sadece kardioya dewam ediyorum 5ay oldu vg baslayali daha oncede sporla ilgim olmustu (4sene gures 2 sene hentol masa tenisi vs) , (yaklasik 2 aydir supplement kullaniyorum whey+amino) .flexorun 3uncu programiyla calisiyorum bileklerimin zayif oldugunu belirtmisti gorusmemizde, sebep bu olabilirmi diye dusunuyorum, cunku hep max agirliklarla calismaya ozen gosteriyorum bunyemi zorlamaya calisiyorum su ana kadar bu agri disinda bir problemim olmadi. Direk dirseklerimi kesiyordu agri 5 10 dakika .Tip okuyan bir arkadasim o aradaki kemigin ustundeki derin kaslarini zorlamissin?!? die bir tabir kullanmisti bir hafta dinlendirmem gerektigini soyledi ama salona gidipte agirliklara dokunmadan donmek aci verici
bu veya buna benzer bir rahatsizlik gecirmis ve tecrubeli arkadaslardan nasil dewam etmem gerektigi hususunda yardim alabilirsem sewinirim , bu arada actigim ilk konu hatam warsa ozur