Bilek Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Boas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boas

Üye
Merhabalar benim ağırlık kaldırırken özellikle z bar düz bar tutarken bileklerim cok acıyor. ağırlıgı kaldırıyorum agırlıga gücenmiyorumda bilek buna izin vermiyor sizce problem bileklerimin ince gücsüz olması mı yoksa başka bir problem mi ? Bileklerimi geliştirebileceğim hareketler varsa yazarsanız sevinirim iyi forumlar

fazla ağırlık kullanıyorsun sanırsam biraz ağırlıkları düşürüp öyle çalış

fazla ağırlık kullanıyorsun sanırsam biraz ağırlıkları düşürüp öyle çalış

inanın ağırlıktan yana sıkıntım yok kaldırabildigim agırlıklar son 1 aydır bileklerimde bi sorun var :S

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:47 ----------

Ne kadardır spor yaptığını belirtmemişssin ;
Spora yeni başladıysan bileklerin zorlanması normal .Bilekten ziyade ön kol bölgeni geliştirebileceğin haraketler var ,Örnek olarak; Standing Barbell Reverse Curl , dumbell reverse curl .

3 ay bitti hocam hareketler icn teşekkrler

Powerball adı verilen bir spor aleti var ! Ağırlık çalışmadan önce powerball dönderirsen hem bileğin ısınmış olur hem bilek sakatlanmalarını önlersin hemde bileğin gelişmiş olur ! Bende powerball var dumbell kaldırmadan önce 5-10 dakika çeviriyorum ! bileklerimdeki ağrılar azaldı hemde bileklerin eskisine göre daha dirençli :) bu ürünü incelemeni tavsiye ederim

Merhaba nsd powerball hakkında en gelişmiş site ucuzalirim.com, ürünler orijinal tavsiye ederim çok farklı modeller mevcut, ben autostart dijital sayaçlı kullanıyorum, mükemmel bir ürün...

powerball öneririm ben de.Şahsen kullanıyorum ve komplike olarak çalıştırıyor bileği ve ön kolu.Ama diyorsan alamam onu.Bilek çalış salonda.antreman kısmında rahatlıkla ulaşırsın antreman için spesifik bilgiye.

Back
Yukarı