Teknik olmadan guc hikaye denis le brzenk macini izlesen deniste 56 cm forearm 60 cm kol var,140 kg curl yapiyo gormussundur,brzenkte 44 forearm var,mac sonucu 6-1güç olmadan teknik de hikaye![]()
Sadece boyutda değil işleviTeknik olmadan guc hikaye denis le brzenk macini izlesen deniste 56 cm forearm 60 cm kol var,140 kg curl yapiyo gormussundur,brzenkte 44 forearm var,mac sonucu 6-1![]()
Tendonu güçlendircek antreman sistemi yokki,yaptoğın antremanlarla güçlendirirsinKardeşim bilek güreşinde kastan daha ziyade tendonların ve eklemlerinin güçlü olması gerek.Tendonlarını güçlendirecek antrenmanlar yapmalısın.Ölçünün büyük olması önemli değil.
Kardeşim o dediğimden kastım şu.Tendonlar ağır stres altında gelişiyor.Yani mesela Scott curl yaparken çok ağır bir kiloyla yarım tekrarlar yapılmalı kolu açmadan.Tendonlar hareketin statik kısmında gelişim gösteriyor o yüzden olabildiğince ağır kiloyla statik kısımda beklemek gerek.Eğer aklında soru işareti kaldıysa Facebooktan Engin Terziye mesaj atabilirsin mesajlara cevap verip yardımcı oluyor.Tendonu güçlendircek antreman sistemi yokki,yaptıoğın antremanlarla güçlenmdirirsin
Sirt icin cekmiyolar zaten barfiksi bilegi hafif bukup onkola vurduruyolar yarim tekrarlaStatik antrenmanlar yaparsak tendonlar güçlenir.Hummer curl Reverse Curl yaparken zirvede beklersen veya barfiks çekerken zirvede beklersen tendonların kuvvetlenecektir.Çoğu bilekçi barfiks çeker tendonlar güçlensin diye
ne yalan söyliyim düzenli hiç kullanmadımel yayı bir faydası oluyo mu yada olan var mı ?
bende var ama hiç bir faydasını göremedim
el yayı derken 40 kg lık mıel yayı bugün elime geçti ne öyle 100 kez sıktım bırakmadım elime ağırmadı bile zorlasam 150 tekrar yapardım[DOUBLEPOST=1465507673][/DOUBLEPOST]geçen salonda 8 kişiyle yaptım hepsini yendim 200 kg bench basan biri 10 sn dayanabildi bilek olayı farklı 150 kg bench basamayan adamlar zorluyor beni mesela 200 kg zorlayamadı
aynen 3 değilde 5 diye hatırlıyorumValla bendeki tuğrabozan el yayını 60kg bikere sıkabiliyordum oda 2 ay önce bi bıraktım sıkamıyorum.46kgye geri döndüm , burdan devam edicem mecbur , 60kgye geri çıkana kadar bakalım , gerçekten çok zor bir güç.kırmızı yay var bende bu alette , yav acaba diyorum 103kgyi çıkanın eli nasıldır , yani bir merhabalaşssak hatta CoC denilen aletta 165kgyi sıkan 3 kişi varmış onlar![]()
bizim elimizin kemiklerini acıtır herhalde sıkarken