Bilek geliştirme

fiyatları ne kadar bilginiz var mı +hammer curl fiyatınıda biliyor musunuz?
ben el yayını aldım 115tlmi neydi , hammer curl fiyatı dediğiniz ? hammer tutuş halter barıysa fiyatını bilmiyorum.

Aslında kilosu düşükde olsa şu 40 kg lık yaylara felan pazarlardaki kasaların sarıldığı lastikleri sarıp ağırlık arttırılabilir :D onlar uzun felan ama yay kısmına 5-10 kez katlanarak sıkıştırılsa baya baya zorlar :D gittikçe lastik sayısı arttırılır. Parası olmayanlar için basit çözüm :D

Aslında kilosu düşükde olsa şu 40 kg lık yaylara felan pazarlardaki kasaların sarıldığı lastikleri sarıp ağırlık arttırılabilir :D onlar uzun felan ama yay kısmına 5-10 kez katlanarak sıkıştırılsa baya baya zorlar :D gittikçe lastik sayısı arttırılır. Parası olmayanlar için basit çözüm :D
Aynen mesele burda sıktığımız direncin artırılması , tabi o sistemde ne kadar arttırıldığını ölçemezsin tam ama direncin arttığını bilmen bile yeterli.

Aynen mesele burda sıktığımız direncin artırılması , tabi o sistemde ne kadar arttırıldığını ölçemezsin tam ama direncin arttığını bilmen bile yeterli.
aynen birim birim de olsa arttırılır. zaten 5-10 lastik takabiliyorsan artık sağlam bi el yayı gerektiğini anlarsın :D zaten öyle sıkcak da nadirdir :D

Ben bilek için her antrenman sonrası wrist barbell curl 3 set 15 tekrar ve reverse wrist dumbell curl 3 set 15 tekrar yapıyorum 1 aydır falan yapıyorum faydası olurmu sizce ? antrenmandan sonra bir kaç hareket eklesem sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:
Ben bilek için her antrenman sonrası wrist barbell curl 3 set 15 tekrar ve reverse wrist dumbell curl 3 set 15 tekrar yapıyorum 1 aydır falan yapıyorum faydası olurmu sizce ? antrenmandan sonra bir kaç hareket eklesem sıkıntı olmaz.
Olabilir ağır gelmiyosa sorun yok.
Ve ilerledikçe programına yüksek ağırlık düşük tekrarda çalışabilirsin. Faydasınıda elbette görürsün. Tek sorunu eğer vücut geliştirme için yapıyorsan önkol fazla büyüyebilir :D çoğu bilek güreşcisinde olduğu gibi bicepsden büyük önkol :D bende D şöyle şuan onun için biceps çalışma sıklığını arttırdım Oranlayabilmek icin. Ve tabi güç açısından da çok etkili :)

Back
Yukarı