Bilek Güreşi Yapıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CENTAUR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet 7 kişi birden koluma yüklendiği halde kolum geriye gitmiyordu ben küçük olduğum halde kocaman adamlar beni yenemiyordu.ama o sıralar yanlış yaptığım bişi vardı. 5 kg dumbeli alıp 500 tekrar dumbell curl yapıyordum. bilekleri güçlendiren yay makaslar vardı onunla 1000 yapıyordum yani hiç bilmeden kasları yakıyordum küçülmelerine sebep oluyordum ama gücüm çok felaket bi şekilde artıyordu. sonradan doğrusunu öğrendim 8 tekrar yaptım o zaman kalınlaşmaya başladı. 28 cm di kolum ama çok fazla güçlüydü.

muazzam bir güç yerinde olsam o şekilde devam eder bilek güreşi turnuvasına katılırdım ben bilek güreşini çok seviyorum şu anda çok iyi bilek çalışıyorum kendimi hazır hissettiğimdede turnuvalara katılmayı düşünüyorum bu el makası dediğin hani eline alıp sıkıyorsun omu oluyor yoksa başka birşeymi.

bilek güreşini çok sewerim bana biri dediği zamn bilek güreşi yapalım die çok müthiş gaza gelirim kim olursa olsun yaparım ama benden kilo bakımından çok fazla olrsada olsun önemli deil ama kiloda çok önemli bilek güreşinde kilolu adam genelde kazanıo

bilek güreşini çok sewerim bana biri dediği zamn bilek güreşi yapalım die çok müthiş gaza gelirim kim olursa olsun yaparım ama benden kilo bakımından çok fazla olrsada olsun önemli deil ama kiloda çok önemli bilek güreşinde kilolu adam genelde kazanıo

O kadar emin olma bence,kendinden çok daha ağır insanları yenen zayıf insanlar çok.

ya benden kilolu bi adamla bilek güreşi yaptığımda gücüm azalıo sanki neden bilmiorum sanki altım yerden kesilio :D

bilek kalınlığım 15cm. :)

bu konuda çok zayıfım ve 6 yıl önce bilek güreşi yaparken sakatlandım 1,5 yıl antremanlara ara verdiğim oldu ve yüklensem tekrar aynı yerden sakatlanıcağıma eminim 6 yıl içinde defalarca oldu çünkü.

kısacası tövbeliyim :)

vücut geliştirenlerin bilek güreşi yapması sakıncalı bence. bende bilek güreşi yüzünden antremanlarımı çok aksattım. ve bilek güreşi yapmak isteyenler olduğunda şu şu nedenden dolayı yapam dediğimde korkuyorsunda bahane uyduruyorsun diyolar. sizin çevrenizdede böyle diyenler vardır mutlaka sakın gaza gelipte sakatlanmayın aman aa

vücut geliştirenlerin bilek güreşi yapması sakıncalı bence. bende bilek güreşi yüzünden antremanlarımı çok aksattım. ve bilek güreşi yapmak isteyenler olduğunda şu şu nedenden dolayı yapam dediğimde korkuyorsunda bahane uyduruyorsun diyolar. sizin çevrenizdede böyle diyenler vardır mutlaka sakın gaza gelipte sakatlanmayın aman aa

aynen öle diyorlar . Ama bi defa benim ağzım yandı . Sert bi güreşten sonra 3-4 gün ne biceps çalışılıo ne sırt . Gerek yok bence yapmaya

Arkadaşlar bir kıvanc79 fake'i ile karşı karşıyayız ciddiye almayın.
Adam ıslak rüyalarında badicilerle yatıp kalkıyor, gelip buraya fantazi sıralıyor.

• Like
Reactions: Azi
S.Stollenin böyle bi filmi vardı kamyon veriyolardı 1. ye..
güreş yaparken diğer el bir yere tutunuyordu..
o filmdki gibi bilek güreş yapılsa vucutçular daha avantajlı olur..

kivanc79 kim sorması ayıp

Sen daha iyi bilirsin latisumus.

Onun eklediği resimleri ekleyip onun tarzıyla atıp tutuyorsun. İşin gücün yok anlaşılan. Daha kaç account alacaksın bakalım. Yine banlanman yakındır. Hayır, derdin ne onu anlamıyorum.

bu resimler bana ait ve atıcak bişi de yok zaten 10 senelik tecrübem var. yeteri kadarda bilgim var. ben burda başkalarına yardımcı olmaya çalışıyorum resimlerim seni rahatsız ediyorsa kaldırayım resimsiz dursun.ve şunu unutma bana dünyayı versen oraya başkasının resmini katmam kendi resmim yeter

bu resimler bana ait ve atıcak bişi de yok zaten 10 senelik tecrübem var. yeteri kadarda bilgim var. ben burda başkalarına yardımcı olmaya çalışıyorum resimlerim seni rahatsız ediyorsa kaldırayım resimsiz dursun.ve şunu unutma bana dünyayı versen oraya başkasının resmini katmam kendi resmim yeter

Bu konunun tartışılacağı yer burası değil ama kivanc79 gibi senin de 10 senelik tecrüben olması ilginç bir tesadüf olmuş. Her neyse bu konuda daha fazla mesaj yazma ve başlığı kirletme. Ne de olsa yakında banlanacaksın.

Sadece tek söyleyeceğim 500 tekrar dumbell curl ile kuvvet kazandım 1000 tekrar bilmemne yapıyordum diyen birini ciddiye almayın arkadaşlar. Zaten dalga geçmek amaçlı yazılmış sallanmış ifadeler siz şaşırdıkça daha da sallıyor adam. 7 kişiyle bilek güreşi yaptım yazmış. Uydur babam uydur. Yapacağınız kaale almamak.
IP'si banlanabiliyorsa o şekilde önüne de geçilebilir böyle adamların. Net cafeden girmiyorsa.

malesef net cafeden giriyorum veburda 60 tan fazla net cafe var sorun değil. asıl sorun benim dürüstlüğüme inanmaman kafama silah dayasalar yalan söylettiremezler bana. sen önce beni tanmaya çalış ondan sonra yorum yap. ve çekildiğim resimlerin arka planına bak bi. ve sana çekildiğim o odaları camda içinde bende olmak üzere göstereyim. imkanın varsa misafirim ol beraber antreman yapalım. böylece burdan bişileri kanıtlamak için uğraşmış olmam

malesef net cafeden giriyorum veburda 60 tan fazla net cafe var sorun değil. asıl sorun benim dürüstlüğüme inanmaman kafama silah dayasalar yalan söylettiremezler bana. sen önce beni tanmaya çalış ondan sonra yorum yap. ve çekildiğim resimlerin arka planına bak bi. ve sana çekildiğim o odaları camda içinde bende olmak üzere göstereyim. imkanın varsa misafirim ol beraber antreman yapalım. böylece burdan bişileri kanıtlamak için uğraşmış olmam

Yalana bak. Hem net cafeden giriyorsun hem çekildiğin odaları cam'de göstereceksin. Sürekli sallıyorsun bakalım nereye kadar yüzün tutacak? Dediğim gibi burası işin uzatılacağı yer değil. Daha fazla yalanla kirletme başlığı. Ben cevap vermeyeceğim artık.

Back
Yukarı