kng0909
Üye
bu tarz konun bır cok kez acılmıstır muhtemeln belkıde bır cogumuzun sorunudur.
benım bıleklerım cok ınce yanı oyle kı angelına jolıe nın bıleklerı ıle nerede ıse aynı( ben 1.75 boyunda 73 kılo tahmınımce yuzde 13 yag kutlesınde olan bir erkegım bunuda belırtmek
) 8 9 aydır gayet basarılı ve duzenlı spor salonuna gıtmekteyım besın desteklerı ve beslenmeme cok dıkkat etmekteyım . bundan 3 ay kadar once bıleklerın ( bılekten kastım saat taktıgımız kısım ) zayıf gucsuz durumda ıdı. bunun gayet farkında ıdım . 2.er gun ara ıle dewamlı olarak bılek calısmaya basladım . sonucu olarak bıleklerım dahada ınceldı. daha bı uyuz oldum. bılek calısmayı komple bıraktım . 2 ay sonra bıleklerımın yıne ınceldıgını fark ettım . 60 kılo yu gecen her agırlıkta once bıleklerım zorlanma agrısı sekılınde agrımaya baslıyor. tabı bu surec sonunda bıleklerım ıncelı lakı daha onceden 5 kılo ıle rahatca bılek calısabılırken su anda 13 kılo ıle rahatca calısabılıyorum .yenı yaptıgım program ıle haftada 2 gun bılek calısıyorum . bunlardan sadece 1 ı sadece bılek maksımum agırlıkla calısıyorum ole bıldıgınce zorluyorak .
sızce sorun ney ne yapmalıyım ... onerılerınızı beklıyorum
benım bıleklerım cok ınce yanı oyle kı angelına jolıe nın bıleklerı ıle nerede ıse aynı( ben 1.75 boyunda 73 kılo tahmınımce yuzde 13 yag kutlesınde olan bir erkegım bunuda belırtmek

sızce sorun ney ne yapmalıyım ... onerılerınızı beklıyorum