Merhaba arkadaşlar, 7 aydır vucüt geliştirme yapıyorum, son 2 aydır doğru düzgün beslenme, dinlenme ve güzel bir program ile yapmaya başladım. Fakat bir türlü tek başıma nizami bench press, barbell curl yapamıyorum. Bileklerim çok ince ve çok güçsüz 16.5 cm, kol soğuk 38 cm siz hesaplayın ne kadar küçük olduğunu. Bileklikli ağırlık eldiveni ile çalışıyorum, presslerde bileklerim çok acıdığı için schiek'in kalıp gibi olan eldiveninden aldım ama yine birisi barı kaldırmama veya bırakmama yardım etmezse bench'e girmeye çekiniyorum. (Geçen hafta 100 kilo ile 4x6 çalışmama rağmen bu hafta 60 kilo ile ikinci sette bıraktım ağırlığı bırakırken bileğim çok zorlandı öyle ağırlıkları fırlatmayı sevmiyorum ve oldukça düzgün yapıyorum hareketleri) Barbell curl'da ise ağırlığı arttıramıyorum, ağırlığı arttırdığım zaman bileğim yine çok zorlanıyor, yapmama engel oluyor. Başka hareketlerde de sorun oluyor ama bu iki hareket moralimi bozuyor. Önkol çalışmaları ara sıra yapıyorum fakat çalışma yaptıktan sonra 3-4 gün acısı geçmiyor bu yüzden fazla yapmıyorum. Salondaki hocam fazla bilgili değil (dövüş hocası). Sizden yardım istiyorum nerede yanlış yapıyor olabilirim? Nasıl bu sorunun üstesinden gelirim?