Bileğimi kestim sağlak olmama rağmen sol kolum daha guclu nasıl iyileştirebilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

x

Üye
12 yasındayken cam kapıdan kollarımı cıkardım yanı camı kırdım sag bilegimde kesık var tam elin bittigi bilegin alt kısmında 4 dikis atılmıstı sımdı body yapıorm ve sol bılegım sagdan daha kuvvetlı hatta kolumun bazı bölgelerine bile etki edior.Doktor 1 2 milimle elini kaybedebilirdin cok yaklasmıs damarına demisti. Simdi bu bilegi nasıl eskı haline getirebilirim? Isterseniz resim cekebilirim.Cok kafama takılıyor. Birde iyileşmemis kolla denize girip büyük bir iltihaplanmaya sebep olmustum tam iyilesmemis olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bende de var. bugun ölçü aldım sağlak olmama rağmen sol kolum daha hacımlı çıktı. eşitlemek adına önerılerı beklıyorum...

benim hacim açısından pek fark olmaz ama her zaman sol tarafım komple daha kuvvetlidir. omuz göğüs biceps triceps. Belki de psikolojikman öyle artık bende

Kuvveti az olan adelene göre çalışman dengelemek için doğru olacaktır. kuvveti az olan tarafa partnerinden yardım iste ve zorlamaya çalış. Barbell yerine dumbell lara ağırlık ver...

Back
Yukarı