Bikaç sorum olacak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azeri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azeri

Üye
oncelıkle herkese kolay gelsın ıyı geceler

ben 20 yasındayım 1.80 boy ve 85 kıloyum . bbye baslamak ıstıyorum ve arkadasımdan proteın tozu ve amıno aldım . nasıl bır yol ızlemelıyım ? programım nasıl olmalı ? ne zaman tozları kullanmaya baslamalıyım ? sımdılık sorularım bunlar sımdıden tesk ederım.

1-Hayırlı olur inşallah.

2-Salona yazıl,sana salondaki hocan gereken programı yazacaktır ve onu uygulamaya başal 1-2 ay vücut alışsın tüm hareketlere.

3-Arkadaşından aldıkların 4-6 ay kadar beklesin,o zaman kadar sıkı idman,sıkı beslenme ve dinlenme ile geçsin.

4- Zamanı geldiğinde yani 5-6 ayı geride bıraktığında eğer yeteri kadar protein alamıyorum der isen o zman onları kulanmaya başlarsın,aksi taktirde daha yeni başlamışsın suplement gerektirecek idmanlara( ağır idmanlar)başlamadığından gerkeen proteini zaten günlük beslenmende alacağın için ilk zamanalrda tavsiye etmeyiz.

peki arkadasım bana proteın tozunu antremandan once amınoyu ıse antremandan sonra ıc daha rahat kas yaparsın dedı. sızcede soyledıklerı dogrumu ? kasın olusma hızını etkıler mı ?

Son düzenleme:
peki teşekkür ederim . ben programımın bıraz ağır olmasını istiyorum cunku yaptıgımın meslek zor ve agır bır meslek . çalışmaya uygun bir yapım var . programımım ağır olması sizce sağlığımı etkiler mi ?

Back
Yukarı