Bigjoy CİTRULLİNE POWDER Hakkında Bilgisi Olan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stilem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kullanıyorum araştırmalar sonucunda 6-7 gr alman gerekiyor yararı olması için doğal nox artışına ve setler arasında o yorgunluğu en az şekilde etkilenmeni sağlıyor. fiyat uygun deneyebilirsin

Arjininin farklı ve daha iyi etkili bir formu, ben de kullanıyorum, 1.5 ölçek bana 2 saatlik antremana yetiyor. Beraberinde L-Arjinin almaya gerek yok.

Son Antreman..
1- Inc. Bench Press 2.sev. 70.00 kg. 3x12
2- ButterFly 45.00 kg. 3x12
3- Dumbbell bench press 22.50 kg. 3x12
4- inc.Dump. fly 15.50 kg. 3x12
5- z-bar curl 30.00 kg. 3x12 +
6- inc.dub. curl - rvrs. zbarcrl 15.50 kg. 3x11
7- prec.curl z-bar ! 27.50 kg. 3x12 +
8- triceps push down or rvrz 22.5 35.00 kg. 3x12
9- trc. skull crash veya inc.bench 25.00 kg. 3x12
10-close grip bench press 40.00 kg. 3x12

Son Antreman..
1- Inc. Bench Press 2.sev. 70.00 kg. 3x12
2- ButterFly 45.00 kg. 3x12
3- Dumbbell bench press 22.50 kg. 3x12
4- inc.Dump. fly 15.50 kg. 3x12
5- z-bar curl 30.00 kg. 3x12 +
6- inc.dub. curl - rvrs. zbarcrl 15.50 kg. 3x11
7- prec.curl z-bar ! 27.50 kg. 3x12 +
8- triceps push down or rvrz 22.5 35.00 kg. 3x12
9- trc. skull crash veya inc.bench 25.00 kg. 3x12
10-close grip bench press 40.00 kg. 3x12
güzel program citrulline faydasını en iyi görebileceğin ağrılıklar ile çalışıyorsun.

Citrulin vücutta doğal metabolizmayla arginine dönüştüğü için argininden daha etkili olduğunu söyleyenler var denemekte fayda var

Bugun bigjoy citruline aldim. Fakat ilk basta cekindim acaba kötümüdür diye markaya pek sicak bakmadim neyse gittim aldim 89 liraya. Servisi 1 gr ama ben 10 gr aldim normal fayda gorulecek doz 6-8 gram diyorlar.
SONUÇ olarak max 45 dk yaptigim antreman 2 saate yakin surdu daha once kullandigim no xplode, grenade, c4, assualt, gibi pre workoutlar hikaye diyebilirim antreman bitti 3 4 saat oldu ve halen ates basiyor cok enerjik hissediyorum.

Spora 5 6 ay ara vermistim ve 2 haftadir yapiyorum hemen hemen dumbell curl 20 kg ile 20 tekrar uzeri cikiyorum yani denemeniz lazim ilk defa bir supplementten boyle sonuc aldim [emoji106][emoji106][emoji106]

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende arjinin ve citrüline vardı beta alaninle bcaa da geliyor birleştirip içicem bakalım nasıl olucak, extradan carnitine de ekliyicem :)

Bende arjinin ve citrüline vardı beta alaninle bcaa da geliyor birleştirip içicem bakalım nasıl olucak, extradan carnitine de ekliyicem :)
Vallaha arginin beta alanine filan hikaye 5 gr doz citrüline bile harika güç ve odaklanma veriyor. Bundan sonra favori supplementim diyebilirim bosu bosuna pre workoutlara 200 liralar vermeye gerek yok 11 yillik fitness gecmisimde cok pre workout kullandim keske bu urunu onceden keşfetseymisim sadece citruline ve creatine harika bir karisim olur. Denemeyen arkadaslar kesinlikle denesinler

Vallaha arginin beta alanine filan hikaye 5 gr doz citrüline bile harika güç ve odaklanma veriyor. Bundan sonra favori supplementim diyebilirim bosu bosuna pre workoutlara 200 liralar vermeye gerek yok 11 yillik fitness gecmisimde cok pre workout kullandim keske bu urunu onceden keşfetseymisim sadece citruline ve creatine harika bir karisim olur. Denemeyen arkadaslar kesinlikle denesinler

Türkiye’de bunları satan firma yoktu sanırım , bigjoyda gördüm ben bi beta alaninide öyle

Bende ilk bigjoyda gordum önyargılıydım markaya ama iyi ürün gerçekten satıcı kompleks ürünlerini önermedi ama saf ürünleri sağlam demişti doğru demiş

Türkiye’de bunları satan firma yoktu sanırım , bigjoyda gördüm ben bi beta alaninide öyle
Bende ilk bigjoyda gordum önyargılıydım markaya ama iyi ürün gerçekten satıcı kompleks ürünlerini önermedi ama saf ürünleri sağlam demişti doğru demiş

Back
Yukarı