2 saat antremanda kaç egzersiz yapıyorsunuz acaba :/Arjininin farklı ve daha iyi etkili bir formu, ben de kullanıyorum, 1.5 ölçek bana 2 saatlik antremana yetiyor. Beraberinde L-Arjinin almaya gerek yok.
güzel program citrulline faydasını en iyi görebileceğin ağrılıklar ile çalışıyorsun.Son Antreman..
1- Inc. Bench Press 2.sev. 70.00 kg. 3x12
2- ButterFly 45.00 kg. 3x12
3- Dumbbell bench press 22.50 kg. 3x12
4- inc.Dump. fly 15.50 kg. 3x12
5- z-bar curl 30.00 kg. 3x12 +
6- inc.dub. curl - rvrs. zbarcrl 15.50 kg. 3x11
7- prec.curl z-bar ! 27.50 kg. 3x12 +
8- triceps push down or rvrz 22.5 35.00 kg. 3x12
9- trc. skull crash veya inc.bench 25.00 kg. 3x12
10-close grip bench press 40.00 kg. 3x12
Vallaha arginin beta alanine filan hikaye 5 gr doz citrüline bile harika güç ve odaklanma veriyor. Bundan sonra favori supplementim diyebilirim bosu bosuna pre workoutlara 200 liralar vermeye gerek yok 11 yillik fitness gecmisimde cok pre workout kullandim keske bu urunu onceden keşfetseymisim sadece citruline ve creatine harika bir karisim olur. Denemeyen arkadaslar kesinlikle denesinlerBende arjinin ve citrüline vardı beta alaninle bcaa da geliyor birleştirip içicem bakalım nasıl olucak, extradan carnitine de ekliyicem![]()
Türkiye’de bunları satan firma yoktu sanırım , bigjoyda gördüm ben bi beta alaninide öyleVallaha arginin beta alanine filan hikaye 5 gr doz citrüline bile harika güç ve odaklanma veriyor. Bundan sonra favori supplementim diyebilirim bosu bosuna pre workoutlara 200 liralar vermeye gerek yok 11 yillik fitness gecmisimde cok pre workout kullandim keske bu urunu onceden keşfetseymisim sadece citruline ve creatine harika bir karisim olur. Denemeyen arkadaslar kesinlikle denesinler
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ilk bigjoyda gordum önyargılıydım markaya ama iyi ürün gerçekten satıcı kompleks ürünlerini önermedi ama saf ürünleri sağlam demişti doğru demişTürkiye’de bunları satan firma yoktu sanırım , bigjoyda gördüm ben bi beta alaninide öyle