Bicesp tricepslerim gelistigi halde bilek kaslarim cok zayif gorunuyor ne yapmam gerek?

bilek egzersizlerini arastırabilirsin burda boş boş bekliyene kadar ne yapman gerektiğini sadece biri sölediği zaman mı yapmaya baslıcaksın eğerki herhangi bir bölgen gelişmemiş az gelişmiş vs vs vs gibi soruların var ise bunların nedenlerini arastırman gerek burda neden diye sordugunda görmiyen ne yaptıgını bilmeyen kimse sana bunu acıklayamaz burda sana antrenman için egzersiz öneriside sölenir ancak gerek yok zaten foruma iyice bakmıs olsan böyle bir konu acmıs olmazsın

bilek egzersizlerini arastırabilirsin burda boş boş bekliyene kadar ne yapman gerektiğini sadece biri sölediği zaman mı yapmaya baslıcaksın eğerki herhangi bir bölgen gelişmemiş az gelişmiş vs vs vs gibi soruların var ise bunların nedenlerini arastırman gerek burda neden diye sordugunda görmiyen ne yaptıgını bilmeyen kimse sana bunu acıklayamaz burda sana antrenman için egzersiz öneriside sölenir ancak gerek yok zaten foruma iyice bakmıs olsan böyle bir konu acmıs olmazsın
Tamam dostum bana dediklerini birde oteki uyelere soylemenide beklerim.lakin adam mesala konu olarak en basitinden protein toZu meselesini zararlimi diye pisirip pisirip forumda konu acarken bizim hususi sormamiz neden bu kadar garib anlamadim.hatta suan zaman tunelinde bin tane ayni konu vardir :S

kolunla ön kolun(bilek dediğini ön kol varsayıyorum bileğin 27 olması imkansız) arasında 4 cm lik bi fark var sence anormal bi ölçü mü bu? hesaplamaya gerek var mı?

Tabiki fark olacak aklima takilan su, bazi forumdaki uyelerin kollari 39 40 fakat on kol cok cok ufak gozukuyor.kimileri varki onkolu kolundan kalin gozukuyor bilmem sen hic farkettinmi ;)

Tabiki fark olacak aklima takilan su, bazi forumdaki uyelerin kollari 39 40 fakat on kol cok cok ufak gozukuyor.kimileri varki onkolu kolundan kalin gozukuyor bilmem sen hic farkettinmi ;)
e yani, ne anlam çıkarmam gerekiyor dediğinden? . Genetik faktörü ,ön kolu çalıştırmış olmak ve olmamak faktörü doğal olarak etkiler bu türk farklılıkları + olarak çalışan birinin önkolunun koldan kalın olacağını sanmam ancak zayıf insanlarda olur bu

Bak bu fotoya adam calistirmis on kolunu kolundan kalin dir bu kol
tytutadu.jpg

yahu orda dağ gibi arka kol var kolunu şişirmeden ölçsen kalın gelecek kol önkoldan neyi tartışıyorsun benimle arkadaşım anlamıyorum?

Back
Yukarı