Bicepslerimin içi acıyor

Rambo16

Üye
Beyler 7-8 ay kadar zaman oldu body yapıyorum 8kg dambıllardan 10 kgye geçtiğimde bicepslerin içi acır gibi garip bir ağrı olmuştu..

Ve yeni olarak 50 kg krom kaplama dambıl set aldım ayarlamalı dambıl fln 15kg dambıllarla çalışıyorum yine ağrı ve bicepslerin içindeki garip acı başladı bu gelişim işaretimi yoksa herşey kötüye mi gidiyo ısınma gerdirme yaptığım halde acı oluyo anlayamıyorum...

Yorum ve tavsiyelerini yazan herkese teşekkürler şimdiDeN

Öncelikle ağrı yapan bölge çalıştırılmamalı.Anladığım kadarı ile bu sıkıntıya rağmen zorluyorsun.2 haftalık bir ara ver.

7-8 aydan beri yapıyorsan gelişim ağrısının nasıl olduğunu bilmen gerekirdi.Sorma sebebini anlayamadım.Sakatlık/gelişimi ayırman gerekli.

Haftada da 2 günden fazla çalışmıyorum,ısındığım halde oluyor ve ara verdim hala aynı diyorsan doktora gitmeni öneririm.

Aslında sakatlık olmadığını anlayabiliyorum omzum daha önceden sakatlanmıştı da :) ama çalışmadığım halde sabah kalktığımda bu garip acı omuz-dirsek arası her yere yayıldı ama zorlayınca artan bi acı değil nası tarif etsem sanki zevk veren bi acı biraz psikopatça oldu ama öyle :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:30 ----------

birde söylemeyi unuttum bicepsin her yanındaki damarlar ortaya çıktı belirginleşti

Aslında sakatlık olmadığını anlayabiliyorum omzum daha önceden sakatlanmıştı da :) ama çalışmadığım halde sabah kalktığımda bu garip acı omuz-dirsek arası her yere yayıldı ama zorlayınca artan bi acı değil nası tarif etsem sanki zevk veren bi acı biraz psikopatça oldu ama öyle :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:30 ----------

birde söylemeyi unuttum bicepsin her yanındaki damarlar ortaya çıktı belirginleşti

Bak şimdi :) eğer acısı zevk veriyorsa gelişme acısıdır o :) keyfini çıkar.

Back
Yukarı