Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beyler benim sorum bicepsleri set cıkaramiyacak kadar yorsam bile ertesi gün hiçbir yanma sızlama falan olmuyor , yogun antremandan 1 gün sonra bisepler haric diger bölgelerdeki acıyı hissediyorum , sebebi nedir?
aynı durumu ben de yaşıyorum.bi türlü anlamadım drop seti denedim her şeyi deniyorum ağır giriyorum bi antrenman sonrası 1 saat fln agrı oluyo sabah hicbir şey yok.diger bolgeler 1-2 gun suruyo
Küçük kas grubu çabuk toparlıyor.
Farklı hareketler deneyip şaşırtabilirsin, uzun süredir aynı hareketleri yapıyorsan buda ertesi gün ağrı olmamasının bir sebebi.
Bir gün sonraki gün yanma kas gelişimi yada antrenmanın iyi geçtiğine dair bir kanıt değildir. 1-2 Aylık gözlem ile ölçü alarak kolunuzda gelişme olup olmadığına bakınız derim. (Antrenmandan hemen sonra bardak bile tutamayacak konumdaysan iyi bir antrenman yapmışsındır demişti ünlü biri.) Ölçü artışı varsa, Kasların çabuk toparlanıyor olabilir bu durumda size tavsiyem bu genetik avantajınızı kullanıp haftada 2 kez bu bölgeye girmeyi düşünebilirsiniz.
aynı problem bende de vardı salonda profesyonel çalışan abi incline dumbell curl tavsiye etti omuzları atabildiğin kadar geriye atarak bileklerinin yerle açısı 90 derece olması lazım ve zirvede olabiliğince dışa çevireceksin zorlayarak bileklerin acıyana kadar ön kolunu.bicepse çok fena vuruyor doğru yaparsan ağrı hissedersin mutlaka.
No Pain No Gain sözünün birazda amacı antrenmanda olabildiğince iyi performans göstermeye gayret etmektir , yoksa bugün antrenman yap yarın ağrıdan duramayacaksın diye birşey yok bence , gelişimi zamanla izlemek ve ölçmek doğru diye düşünüyorum .