Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorununu anlıyorum. Yağ oranım %10-12 civarlarında ama benim de bicepslerimin yumuşak olduğu dönemler oluyor.
Genetik faktörlere bağlı olabilir. Vücudun su tutumuyla ilgili olabilir.
Yağ oranın yüksek olabilir. Ama daha sert olması sağlanabilir.
Yapılacak şeyler yağ oranını biraz daha düşürmek,
Sodyum (tuz) alımını azaltmak,
Karbonhidrat alımını azaltmak,
Düşük tekrar, daha ağır setlerle çalışmak.
Olay biraz da genetik ama cok sert tas gibi olmasi icin o bölgede yag oraninin bayaa bir düsük olmasi lazim yani soyle deriyi cekince uzayacak eline gelecek Onun disinda nitrik oksit ürünleri sertlestiriyor diye biliyorum. Son care bas steroidleri sertlessin
aynı sorun bendede var karnım felan yok yağlanmada az yalnız kollar yumuşak benim bi akrabamda benle aynı haraketleri yapıyor aynı kiloda ama onun kasları demir gibi nasıl oluyor bu ??
aynı sorun bendede var karnım felan yok yağlanmada az yalnız kollar yumuşak benim bi akrabamda benle aynı haraketleri yapıyor aynı kiloda ama onun kasları demir gibi nasıl oluyor bu ??
Cevapları kontrol ederseniz nasıl olduğunu ve kısmen çözümünü görebilirsiniz. Not: Konu dışı mesajlar kaldırılmıştır. Konuya uygun olmayan mesajlar silinecek.