Bicepslerde şişme, doymuşluk kasılma taakatsizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Set aralarını ve tekrarlarını mümkün olduğunca kısa tutuyorum ama göğüs ve biceps gününde 4* dumbbell curl ve 4*cable curl yaptıktan sonra dumbell konsantrasyon'a geldiğimde kaslarımda özellikle bicepslerimde şişme ve kasılma olduğundan dolayı antremanda 4* dumbell konsantrasyon'u tam olarak çıkaramıyorum avazım çıktığı kadar bağırmak istesemde şişkinlik ve doygunluktan ötürü kolumu kapatamama gibi bir durum yaşıyorum kol ölçüm 38.5 sıcak soğuk 38 aklıma nitrit oksidden ötürü böyle bir etki oluşabileceği geliyor ama ne derece etki edebilir bilmiyorum,kompedan arkadaşların tavsiyelerine kulak vermek isterim.
 
Dumblee curl 4*13*10 ( biceps gögüs)
Cable curl 4*13*10
Dumble kons 4*13*1
dumblee bench pres.5*13*10*8
Incly multi press 4*13*10
Incly dumblle fly 3*13
Dumble fly 4*13*10 omuz
Dumble front raise 4*13*10
shurgy *20*15*10
Enseye çekiş 5*13*10*8 sırt /triceps
rowing 5*13*10*8
ters mekik 2*20
push down6*13*10*8
Alına press 4*13*10[DOUBLEPOST=1399724636][/DOUBLEPOST]Haftalık programımı yukarıda belirttim 6 kez haftada çalışıyorum kol ve diğer ölçüler için çok aceleci değilim yani 38 değil 40 olabilir ölçüyü yazmamdaki detay çok çok hacimli ve iri kollarım olmadığının altını çizmemdir tabi bu bana göre :D kolum olur 45-50 belki o zaman biceps ön koldan tamamen kapanmaz öyle bir durum değil benimkisi onun altını çizmek istedim grenade 50 kalibre ve kyani nitro plus kullanıyorum antreman esnasında çok ağır geçmesini planlamadığım örneğin omuzda performans arttırıcı no vs kullanmıyorum.
 
Son düzenleme:
4*13*10 gibi yazdığın tarzı anlamadım açıkçası. Ama önce biceps sonra göğüs çalışman mantıklı gelmedi. Önce göğüs çalışsan sonuçta indirip kaldırırken bicepsler de esneyip gerildiği için ısınmış olurlar. Sonrasında biceps çalıştığında bu kadar sıkıntı çekmezsin gibime geliyor. Isınman yetersiz olduğu için bu kadar şişkinlik oluyor olabilir.
 
4 çarpı tekrar sayısı 13 defa tekrar ve 10 defa tekrar toplamda 4 tekrar hareketin başında 6 varsa 6 tekrar ağırlık arttırarak.[DOUBLEPOST=1399725151][/DOUBLEPOST]Haklı olabilirsin bugün gögüs/ biceps günüm bakalım bir değişiklik olacakmı? önerin için teşekkürler.
 
Bicepsler için örneğin 4*13.10 dediğimde her iki kol için 10 kg ile iki kez 13 tekrar yapıyorum sonra üçüncü ve dördüncü tekrarda ağırlık artırarak 15 kg yada 20 kg ile çalışma sayısı 10 düşürüyor ve böyle devam edip seti bitiriyorum Başına koyduğum 4*5*6 gibi ibareler tekrar sayısını göstermiyor set tekrarını gösteriyor,13 defa ve 10 defa demek manasında,ama belki ben izah edememişte olabilirim,bazen son tekrara ekstra bir set ilave ederek 8 tekrar ile 20 kg 'lik dumbble kullanıyorum ama ancak 8 tekrara taakatim yetiyor.
 
Son düzenleme:
Yok hacı sen uzun uzun anlatmışsın ama ben anlamıyorum sanırım :) İlk sette 13 tekrar yapıyorsun, yaptığın bu 13 tekrarın ilk 4 tekrarını 10 kilo ile, sonraki 4 tekrarını 15 kilo ile, sonraki 4 tekrarını da 20 kilo ile mi yapıyorsun. Ben böyle anladım :D Şöyle anlatsana ben oradan derleyip kafamda çözmeye çalışayim;
Dumblee curl:
Set 1 : 10 kg x 10 tekrar
Set 2 : 15 kg x 8 tekrar
Set 3 : 20 kg x 6 tekrar
gibimsinden :) Uydurdum tabi rakamları.
 
*Yok öyle değil :D ilk set 13 tekrar dostum atıyorum 15 kg ile basıyorsun diyelim 13 kez hareketi çift kolda yapıyorsun sonra ağırlığı arttırıp 20 kg ile 10 tekrar yapıyorsun bunuda istersen 2 kez yaparsın senin kararın yani yukarıda yazdığım şu şekilde anlaşılıyor 4*13*10 (4 set çift kol 2 kez 13 tekrar 2 kez 10 tekrar ile hareket bitiyor )

Senin yazdığın ise şu şekilde yazılabilir
Set 1 : 10 kg x 10 tekrar
Set 2 : 15 kg x 8 tekrar
Set 3 : 20 kg x 6 tekrar ( 3*10*8*6)
 
Dediğini yaptım önce göğüs bastım ama bir fark göremedim belki iyi ısınmamış olabilirim


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Grenade şu anda ama bir hafta öncesine kadar kyani nitro plus kullanıyordum şu ana kadar kullandığım en iyi pre work network işi bir nitrit oksid ama grenade daha makul geliyor fiyat baZında kyani biraz uçuk


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Hiç kullanmadım ilk kez de senden duyuyorum fakat inceledikten sonra fiyatına göre aşırı zengin bir içeriği var. Aklına bile gelmeyecek şeyler barındırıyor içinde. Beta-Alaninden tut taurine, kakao çekirdeğinden yeşil çaya kadar yok yok içinde :D
https://supplementler.cubecdn.net/Assets/Supplementler/Facts/SPAGRE011099.png
Yani aşırı şişmeler bundan da olabilir. Yani tavsiye edebileceğim az şey kaldı istersen şunu da dene, 4*13*10 şeklinde 3 hareket yapmak yerine örneğin 12-10-8 şeklinde 4 hareket yap. Hareketler çok olsun ağırlıklar da çalıştığın ağırlıkların %80'i kadar olsun. Çalışma şeklini de değiştirdikten sonra halen devam ediyorsa Grenade kullanmayı 1 hafta kes. Başka bir deneme yöntemi göremiyorum :) Ama NO yüzünden ise sıkıntı çıkmaz muhtemelen, kullanan arkadaşlarımda çalışırken "yav karıncalanma oluyor içimde acayip bi enerji var" dediklerini duydum :)
 
O bünyeden bünyeye değişiyor ilk kullanımda bu etkileri görebiliyorken sonra azalıyor ayrıca biraz plecebo etkiside var yani


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Bir haftalığına kyani nitro plus kullan birde :)


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Olabilir ama bir kaç yerde okudum "Aldıktan yarım saat sonra yanmalar oluyor, gece uyku uyutmuyor" diyenler var. Muhtemelen aşırı gerilmeler bu üründen gibi. Ayrıca antrenman sonrası çalıştığın bölgeyi zıt yöne ittirerek açma germe hareketleri dene. Örneğin triceps çalıştıktan sonra biceps çalışıyormuş gibi yap tricepsi gerdir, rahatlat.
 
Uyku problemleri geçici o ürünü ilk aldığın 15 gün için geçerli ama bir yanma vs hissetmedim bu dediğinide bir deneyeyim.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
her biceps hareketi tekrari arasi 30 45 sn arasi dinlenirken kollarini esnet gerdir, bende idman sonunda ustumu bile cikaramiyodum kollardan dolayi :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı