Bicepsim Geride Kaldı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4everto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili 4everto bu sporda ağırlık çalışmak kadar beslenmek ve dinlenmek önemlidir. sağlam beslendiğinizden emin olun yağ yakacam derken proteinden uzak durmayın ve iyi dinlenenin. deri sarkmalarına karşıda yalan söylemiyim malesef bilgim yok forumda mevcut olması gerek biraz araştırırsan benzeri durumları ve neler yapıldığını az çok görebilirsin. artı kas olarak hacimlenirsede o sarkan yerler dolacağı için bir sorun olmayacak bence iyi çalışmlalar.

Şu an multipower %100 whey protein kullanıyorum antrenmandan hemen sonra 1 ölçek creatinde var kullanmalımıyım ? Yanıtladığınız için teşekkür ederim abi.

Şu an multipower %100 whey protein kullanıyorum antrenmandan hemen sonra 1 ölçek creatinde var kullanmalımıyım ? Yanıtladığınız için teşekkür ederim abi.

supplemetler takviye içindir asıl önemli olan ana öğünlerin. bol bol beyaz veya kırmızı et tüket balık ye, yumurta, whey için yağsız lor veya kazein için çökelek peyniri tüket protein miktarını kendi ağırlığının 1,5 katı gr olarak al. emin ol beslenmek çok önemli yoksa çok ama çok yavaş ilerlersin malesef kas açısından. kasların büyüdükçe o derilerin içinde dolacaktır.

mümkün mertebe makianalardan kurtul
bicepste şu an için okadar hareket fazla geldi bana
resme bakılırsa barbel curl ve hammer curl sana çok iyi yetecektir
göğüstede şimdilik dipsi çıkarabilirsin
ark kol için benim signatürdeki hareketleri öneririm çok güzeldir denendi onandı(tarafımdan)
100 barfiks makina yapacağına göğse çekiş yap
yada borma barfiks yap

Antrenman şeklimden başka yanlış olan var mı fazla veya eksik olan yorumlarsanız sevinirim.Lor peyniri beyaz kırmızı et tüketeceğim sürekli.

Back
Yukarı