Bicepsim Geride Kaldı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4everto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boyum 189-90
Kilom: 86

Başladığımda kollarım 33.5 du yalnız hacimsiz yağlıydı kilolu olduğum için 8 aydır salona gidiyorum 4 ayı düzenli oldu supplement kullanmadan geri kalan 4 ayı supplementli düzensizdi.Kilo verdim şu an kolum 33,5 sağ 34 sol kollarım çok zayıf duruyor ve bicepslerim geride çıkıyor bu vücut anatomisiylemi ilgili yoksa yanlış antrenman sonucumu? Lütfen açıklayın ve doğru bilgiyi bana ulaştırın.

wtzkpj.jpg

Kolum resimde gördüğünüz halde ve ben antrenman programımı değiştirip şu şekilde yapmak istiyorum.

Barbell Curl
Hammer Curls
Close-Grip Palms Down Barbell Curl
Concentration Curls

Son düzenleme:
Daha fazla fotoğraf koyabiliyorsan değişik açılardan , daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

8 aydır vg yapıyorsun ve biceps bu halde ise sorun var demektir.Ayrıca önkol bölgesinin de zayıflığı bariz göze çarpıyor.antreman programını ve beslenme düzenini gözden geçirmelisin.Biceps görebildiğim kadarıyla spor geçmişine göre gelişmemiş.Bu kollarla diğer bölgelerin geliştirilmesi de zor görünüyor.

koltuğun üstü savaş alanı gibi:))))

evet dağınık biriyimdir.Panamora resim çekseydim büyük detaylarıda görebilirdiniz. :hyper_ Şu an supplement kullanıyorum bu vücuda göre antrenmanım nasıl olmalı bilgili olan biri bu vücuda antrenman programı oluşturabilir mi ? ve vücut anatomim hakkında ne düşünüyorsunuz ?

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

8 ay için malesef başarısız!!!!

Genel olarakmı ? 8 ay çalışma var ama toplasınız 6 ay haftada 4 gün salona gitmişimdir ve sadece son 1 ayı supplement kullanarak geçti.Peki önereceğiniz bir antrenman programı var mı ?

Kolu uzatma hareketi yapmadan mı çalıştın ?

Pazuları aşağıya doğru uzat bence , ve bilek çalışmayı ihmal etme..2 ay sık dişini güzel beslenme ile sağlıklı bir kol programıyla estetik görünüm elde edersin.

derinizde sarkma ve çatlamalar görüyorum hızlı ve yüksek bir kilo kaybınız olmuş sanırım. kas namınada kol değil genel manada bir eksiklik var zaten. umarım bol çalışmayla istediğiniz düzeye gelirsiniz iyi çalışmalar.

detaylı programını yazarsan yardım edebiliriz
bence her ne yapıyorsan yanlış yapıyorsun
nereden dönersen kardır

biceps in biraz değişik gibi daha önce böyle kol kası görmedim yani olması gerekenin yarısı uzunlukta gibi

sanırım dediğiniz 8 ayın büyük bölümünde kilo vermeye yoğunlaştınız
çünkü 4 ayda bile bir çok şey yanlış olsa bile daha çok gelişme sağlanırdı

bence siz vücüdunuza hiç bakmadan tamamen daha ağır kilolarla antreman yapmaya yönelin
max 5-6 tekrar yapacak şekilde ayarlayın antremanınızı
tekrar sayısı 8-10 oldumu hemen ağrılık arttırın

bu şekilde 2-3 ay sonra vucudunuzun toparlanacağını düşünüyorum

derinizde sarkma ve çatlamalar görüyorum hızlı ve yüksek bir kilo kaybınız olmuş sanırım. kas namınada kol değil genel manada bir eksiklik var zaten. umarım bol çalışmayla istediğiniz düzeye gelirsiniz iyi çalışmalar.

Deri sarkmalar için ne yapabilirim ? yardımcı olurmusunuz ?

Cardio çalışmam: 4 ay boyunca 30 dk bisiklet 20 dk eliptical 20 dk koşu bandı genel body çalışmasıydı.Ayrıca karna çekiş ve mekik de dahildi.

Geri kalan zamanda ise bölgesel çalışmaya başladım.Şuanda kendi kafama göre çalışıyorum 4 farklı karın egzersizi yapıyorum.

Yeni Hocamın yazdığı programı geçiriyorum buraya

1.Gün Göğüs Ön Kol

Göğüs :

Bench Press Machine
Incline Bench Press 3 x 10 tüm hareketler
Butterfly
Dips Paralel göğüs kesme

1.Gün Ön Kol

Scott curl
Alternatif Curl 3 x 12 tüm hareketler
İple Çekiç
-----------------------------------------------------------------------------------------

2.Gün

Sırt Kanat-Arka kol

Barfiks 100 tane yardımlı makinada
Lad Puldown
Pulley Row (göğse çekiş) 3x 10
Seated Row (karna çekişİ)
One Dumbell Rowing

Arka kol

Pus Down Lat Machine (Makinada Arka Kol)
Dips 3x 10
İple çekiç
One Dumbell Triceps Press (enseye indiriş)

--------------------------------------------------------------------------------------

3.gün Omuz Bacak Bilek

Neck Press Machine(omuz press)
Military Press (ön omuz) 3x10
Side lateral raises (omuz yana açış)
Sharck Dumbell (dambıl çevirme)
Upright rowing ( çeneye çekiş)

Bacak

Adducator (iç Bacak)
Adducator (Dış Bacak)
Leg Press (Bacak Press) 3 x 10
Leg Extansion (ön bacak)
Leg Curll (Arka Bacak)
Calf

Bilek

Wrist Curll (iç billek) 3x10
Reserve curll (ön bilek) 3x10

----------------------------------------

Bunlar dışında ısınmayı bazen 10 dk bisikletle yapıyorum yorgun olduğum için
Bazen 20 dk bisiklet 10 dk eliptical 20 dk koşu

Bu kadar Programım lütfen yanlışlıkları belirtin sarkan bölgeleri nasıl sıklaştıracağımı.

Back
Yukarı