Biceps Triceps ve Önkolum Gelişmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lisra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lisra

Üye
Merhaba arkadaşlar en çok önem verdiğim kas grubu kolumdaki kas grupları fakat 2-3 aydır hiç gelişme gösterdiğini sanmıyorum. Omzum 97den 102'ye göğüs 84den 87ye yükseldi ve kas yapısının arttığı belli oluyor. Fakat kollarım için aynısını söyleyemiyeceğim. Bilek(saat takılan bölge ,kas dokusunun az olduğu için gelişemiyeceğini öğrendim) 16 sabit. Önkol 23cmden 24e Pazular ise 26cm değişmedi. Sizce ne yapmalıyım nasıl geliştirebilirim?

Dostum sabretmelisin kimisi ilk 3 ayda 3 cm alıyor kimisi daha sonra açılıyor programını, beslenmeni ve dinlenmeni kontrol et bu arada en çok birine yüklenmemeni öneririm vücut bir bütündür ve sadece koluna yüklenirsen estetik durmaz ;)

Dostum sabretmelisin kimisi ilk 3 ayda 3 cm alıyor kimisi daha sonra açılıyor programını, beslenmeni ve dinlenmeni kontrol et bu arada en çok birine yüklenmemeni öneririm vücut bir bütündür ve sadece koluna yüklenirsen estetik durmaz ;)
Hepsine birden çalışıyorum ama kola geldiğim zaman 1 set fazladan yapıyorum ya da başka kol geliştirme hareketleri yapıyorum.

Kolu Fazla zorlamalısın bu demek değil hergün al dambılı paldır küldür gir kola dinlenmeni ayarlayacak şekilde nizami yakabildiğin kadar yakman lazım o kas grubunu burada hata yapabılıyor olabılırsın diğerleri düzgünse

Back
Yukarı