Biceps,triceps geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alexi7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alexi7

Üye
merhaba
2 aydır bu sporla ilgileniyorum hamlık dönemini geçtim ve 1 aydır düzenli çalışıyorum.sorum şu biceps ve triceps e Önem vermek istiyorum önceliğim bu 2 kas grubu.
sadece 1 günü biceps e ayırıp 1 gün dinlenip 1 günde sadece triceps yapsam diğer günler normal çalışmama devam etsem verim alma durumum nasıl olur
Yani:
1.gün: biceps
2.gün:dinlenme
3.gün:triceps
4.dinlenme
5:gögüs, omuz
6.dinlenme
7.sırt,bacak

Veya biceps triceps aynı gün olsa mı daha çok verim alınır

1.gün.biceps-triceps
2.dinlenme
3.gögüs-omuz
4.dinlenme
5.sırt-bacak
6.dünlenmr
7.dinlenme

Şuan uyguladığım

1.gün.biceps- gögüs
2.dinlenme
3.triceps-Sırt
4.dinlenme
5.omuz-bacak
6.dinlenme
7.dinlenme

Kolları tek tek çalışmak yerine tek bir günde çalışman çok çok daha verimli olur. Ayriyetten senin programina göre 1. gün göğüs-omuz , 2.gün sırt , 3.gün bacak, 4 - dinlenme , 5.gün biceps-triceps şeklinde yapabilirsin. Triceps çalışıp 1 gün ara verip göğüs-omuz çalışırsan yorgun tricepslerin sebebiyle yeterli verim alamayabilirsin

Kolları tek tek çalışmak yerine tek bir günde çalışman çok çok daha verimli olur. Ayriyetten senin programina göre 1. gün göğüs-omuz , 2.gün sırt , 3.gün bacak, 4 - dinlenme , 5.gün biceps-triceps şeklinde yapabilirsin. Triceps çalışıp 1 gün ara verip göğüs-omuz çalışırsan yorgun tricepslerin sebebiyle yeterli verim alamayabilirsin

Ayrı gün düşünmem yüklenme durumunda fazla gelmesinden endişelenmemdi ama sakıncası yoksa Yazdığınız programı deneyeceğim teşekkürler.bu arada biceps triceps günü kaç biceps kaç triceps hareketi yapsam yeterli olur?

Fazla yüklenmenin aksine zıt pozisyonlarda yer alan kasları birlikte çalıştırmak onları tek başına çalıştırmaktan daha iyi sonuçlar verir, özellikle de kol kaslarında . Hem biceps hem triceps için 3 er hareketi geçmemen yararına olur

Fazla yüklenmenin aksine zıt pozisyonlarda yer alan kasları birlikte çalıştırmak onları tek başına çalıştırmaktan daha iyi sonuçlar verir, özellikle de kol kaslarında . Hem biceps hem triceps için 3 er hareketi geçmemen yararına olur

Peki hocam şöyle uygulasam nasıl olur

1.gün.gögüs -Sırt
2.gün dinlenme
3.gün.biceps triceps
4.omuz bacak

Back
Yukarı