Biceps Tepeleri Arasındaki Fark

Sağ kolumu kastığım zaman oluşan tepe ile dirseğime doğru olan boşluk sol koluma göre daha fazla.İlk başlarda sağ kolumu kullandığım için bu farkın olduğunu düşünüyordum,dumbbell,düz bar,Z bar,scot sehpası gibi çeşitli şeyleri uyguladım zamanla programlarımın içinde ama bu farkta bir değişim olmadı.Düzeltmek için hangi hareketi yapmak daha doğru olur ?

Anlatım biraz eksik oldu gibi ama fotoğraf da koyabilirim :)

Aynı durum bende de mevcut. Sol kol normal duruşta daha şişkin ve tok görünüyor fakat sağ kol çok belirgin değil ama kolumu sıktığımda aynı senin bahsetmiş olduğun burum ortaya çıkıyor. Sağ kol biceps daha şişkin ve belirginleşiyor.

Cevabı bende merak ediyorum, belki yanlış çalışıyoruzdur ve bir kaç farklı hareketle durumu toparlayabiliriz.

Setleri Sayıları ve Kollara Eşit girdiginizden emin olun arkadaşlar

Barbell Curl de mesela Kolunuzu kaldırırken Ağırlığı eşit bastığınızdan emin olun.
Hareketlerin Doğru yapılışına dikkat edin.

Net bir fotoğraf koyarsan kardeşim :) Dahada yardımcı olabiliriz.

aynen GencGrafiker,

Arkadaşımın dedigi gibi : Sağ ve sol taraf asla eşit olmaz, bu sadece ölçü için değil görüntü içinde geçerlidir

Ama Bizde O aradaki Farkı azaltmak.

1-2 tekrar çıkartmaya gelince :D Sağlak mısın ? Biraz sacma acıklama olucak ama Ben solağım bendede 3-4 tekrar daha cıkartıcak halime geliyo salondaki arkadaşlarmdada sağlak olanlarda daha fazla kaldıracak gibi buda heralde Kücüklükten gelen kol iradesine bakıyor. :)

Yani sağlak adam her sağ kolunu kullanmaya yönelir sağ kolu soluna göre daha Sağlamdır gibi :D

nedeni söle zayfı kasa cok hareket girersen doğal olarak büyümez hele bu bicepslerse hıc büyümez:)
sol kolum zayıf ben zayıf kolla 2 hareket daha yapıyım esıtlensın manıtğı olmaz kol zorlanır hatta overting olanabilir
cok calısan kasadakı asıt dengezı bolzur oda büymeuı engeller:)

kardeşim eğer eşitlemeye götürmek istiyorsan zayıf olan kolunu büyetecek kilolara gir mesela zayıf olan kola 6 giriyosan bir süre eşitlenene kadar güçlü kolada 6 gir sonra 8 e 10 a 12 ye çıkartır yakalarsın eşitliği

Back
Yukarı