Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar bilenler cevaplarsa sevinirm Bicepsin dıştakı kısmını (long head) dar tutuş bar curl daha etkili çalıştırır diye forumda yazılar var coğunu okudum. Salonumdaki hocama sordum tam tersini , geniş tutuş dış kısmını çalıştırır dedi. Hoca türkiyedeki yarışmalara filan katılıyor surekli olarak, bilgisine guvenirim baska bir hocaya sordum oda geniş tutuş dış kısmı çalıştırır dedi. Coğu makalede dar tutuş dışı calıştırır yazıyor ama bicepsin anatomisine görsellerden bakıp incelerseniz geniş tutuşun dışı çalıştırması daha muhtemel, bana daha mantıklı geldi kesinlikle. Kesin bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim merak ettiğim bir konu ??
Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız