Biceps gelişiminde sıkıntım var !!

Arkadaş yaşım 18 kilom 82 yaklaşık %16 civarı yağ oranım var.Yaklaşık bir buçuk aydır vg yapıyorum. Küçükken cama yumruk atmam sonucu sağ kolumda kesik var. Doktora gittiğim zaman bana kolumda kaslarda bir sıkıntı olmadığını ve kolumda yağ oluştuğunu söyledi . Ama benim sol kolum 35 cm iken sağ kolum 31 cm ben normalde sağ kolumu kullanıyorum. Ama güçsüzlükte çok fazla. Sol kolumda dumbell curllde 15 basarken sağ kolumla 7.5 de zorlanıyorum yırtılma hissi yaşıyorum. Ne yapmalıyım sol kolumla 15 basmak varkende 7.5 basmak zoruma gidiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağ kolunla ne kadar basabiliyorsan sol kolunlada o kadar bas kimse bastığın ağırlığa bakıp dalga geçecek değil dostum benimde elim kırıldı daha dün başladım spora 1 aydan sonra 22 kiloluk dambılla yaptığım hareketi bugün 7,5 kg ile yaptım zamanla güçlenecektir ve eşitlenir sıkma canını

Spora başladığım süreçte sol kolum gelişti ama sağ kolum böyle hala yumuşak gibi yani kaslarla ilgili bi sıkıntı olabilir mi acaba daha kapsamlı bir doktora mı göstermeliyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

dostum sende belirli bir süreliğine barbell hareketlerine yönel iki koluda aynı seviyeye ancak bu şekilde getirisin

Back
Yukarı