Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biliyorum ki bu soru yaptığın yıla yada aya göre ters orantılı yani yeni başladıysan daha hızlı büyür.ben 5.ayımda ölçmüştüm ve 6. ayımda ölçtüm tam 1 cm büyümüş bu idealmidir bilgilendirirseniz cok sevinirim iyi forumlar.teşekkürler
Biceps olsun triceps olsun bunlar kücük kaslardır haftada 1-2 kez bicepslerini çalışmanı öneririrm ve biceps çalışma şekli önemli ben sana az tekrar ile ağır kilolarda çalışmanı öneririm bu sayede gelişim hızlanacaktır.
Kol calısacagın gün bol karbonhidrat almalısın ve agır girerek çözüm ortadan kalkmıyor bol tekrar ve çok sağlam açma germe yapmalısın set aralarında kan çıldırmalı dostum
Spora ilk başladığımda kolum 36 cm'idi ve 89 kiloydum. Şimdi 91 kiloyum (10 kilo alıp tekrar zayıfladım bu arada) kol 39 cm. Çok düzenli ve dikkatli devam ettim, 10.5 ayda anca bu kadar büyütebildim, gerisini sen hesap et.
Cok iyi benim kol 42 artık bıraktım cabalamayı yeterli diyorum kendımce cünkü çaba sarfetmek istemıyorum)15 gündür belimi sakatladım doktor bişeyın yok sAdece antremana başlamadan önce çok iyi ısınmalısın dedi korkuyorum hayırlısı