mrtroubleemaker
Üye
Biceps antrenmanlarında bir türlü ağırlık artıramıyorum . Nedeni nedir sizce ?
Bacak çalışıyorummda o kadar önem vermiyorum. Örneğin 4 bacak hareketi varsa ben 2 hareket falan yapıyorum. Çok yorucu olduğu için.Bacak calisiyormusun ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biceps atremanı öncesi başka bir bölge çalışmıyorsunuz değil mi?Yaklaşık olarak 1 sene oldu vücuda başlayalı. Haftada bi gün biceps çalışıyorum. Beslenme durumum çok da kötü sayılmaz 1 sene içinde 12 kg aldım. Bu şekilde.
Teşekkürler. Deneyeceğim bu önerinizi.Şu şekilde bir deneme yapabilirsiniz, 4 hafta bu şekle dönün...
4x8 den piramite dönün 12-10-8-6.
Tüm setlerde dikkat etmeniz gerekenler,
Hareketin formunu %100 tamamlamanız, tepede kası sıkıştırmanız, dönüşte tümü ile açmanız
Hareketin sadece pozitif değil, statik ve negatifini de harcamanız
Her sette kilo arttırmanız
Setler arasında 30-45 sn. daha uzun ara vermemeniz
Son sette, Antreman partneriniz varsa, pozitif gücünüz tükendikten sonra onun yardımı ile pozitifi tamamlayıp, negatif gücünüzü de bitirmeniz. Partneriniz yoksa, gücünüz tükendikten sonra yarım, çevrek de olsa 2-3 tekrar daha yapmanız
İntertte okumuştum böyle bişey. İnternetten büyüme odaklı bi bacak antrenmanı programı buldum onu deneyeceğim.Bacak buyuk kas buyume hormonunu saglar bacak calismayan belli bi seviyeden sonra buyuyemez bilgin olsun
Eyvallah. Sana da başarılar.Bence sen artik bi tersini yap bacaga onem goster kolu da fazla yorma onemli olan agir kaldirmak degil hareketi dogru yapmaktir başarılar