Biceps antrenmanı.

yani ?
daha açık yazarmısın?
hangi biceps hareketinde kaç kşlo kaç tekrar yapıyorsun o günkü detaylı antremanını yaşın boyun vs nedir?

Biceps programım :
Z bar curl 4x8 toplam ağırlık 5kg 5kg yani toplam 10 kg bar ağırlığı hariç
sehpada z bar curl ağırlık yukarıdaki ile aynı yine
makinade barbell curl 30 40 kg arası 4x8
dumbell curl 4x8 max 10 kg genelde 7.5 kg
Yaş 18
Boy 185
Kilo 70
Şİmdiden teşekkürler.

Ne kadar süredir antreman yapıyorsunuz?
Biceps antremanı öncesi başka böle çalışıyor musunuz?
Kası kaç gün dinlendiriyorsunuz?
Beslenme durumunuz nasıl?

Yaklaşık olarak 1 sene oldu vücuda başlayalı. Haftada bi gün biceps çalışıyorum. Beslenme durumum çok da kötü sayılmaz 1 sene içinde 12 kg aldım. Bu şekilde.

Şu şekilde bir deneme yapabilirsiniz, 4 hafta bu şekle dönün...
4x8 den piramite dönün 12-10-8-6.
Tüm setlerde dikkat etmeniz gerekenler,
Hareketin formunu %100 tamamlamanız, tepede kası sıkıştırmanız, dönüşte tümü ile açmanız
Hareketin sadece pozitif değil, statik ve negatifini de harcamanız
Her sette kilo arttırmanız
Setler arasında 30-45 sn. daha uzun ara vermemeniz
Son sette, Antreman partneriniz varsa, pozitif gücünüz tükendikten sonra onun yardımı ile pozitifi tamamlayıp, negatif gücünüzü de bitirmeniz. Partneriniz yoksa, gücünüz tükendikten sonra yarım, çevrek de olsa 2-3 tekrar daha yapmanız

Bacak buyuk kas buyume hormonunu saglar bacak calismayan belli bi seviyeden sonra buyuyemez bilgin olsun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu şekilde bir deneme yapabilirsiniz, 4 hafta bu şekle dönün...
4x8 den piramite dönün 12-10-8-6.
Tüm setlerde dikkat etmeniz gerekenler,
Hareketin formunu %100 tamamlamanız, tepede kası sıkıştırmanız, dönüşte tümü ile açmanız
Hareketin sadece pozitif değil, statik ve negatifini de harcamanız
Her sette kilo arttırmanız
Setler arasında 30-45 sn. daha uzun ara vermemeniz
Son sette, Antreman partneriniz varsa, pozitif gücünüz tükendikten sonra onun yardımı ile pozitifi tamamlayıp, negatif gücünüzü de bitirmeniz. Partneriniz yoksa, gücünüz tükendikten sonra yarım, çevrek de olsa 2-3 tekrar daha yapmanız
Teşekkürler. Deneyeceğim bu önerinizi. :)[DOUBLEPOST=1392900556][/DOUBLEPOST]
Bacak buyuk kas buyume hormonunu saglar bacak calismayan belli bi seviyeden sonra buyuyemez bilgin olsun

İntertte okumuştum böyle bişey. İnternetten büyüme odaklı bi bacak antrenmanı programı buldum onu deneyeceğim.

Bence sen artik bi tersini yap bacaga onem goster kolu da fazla yorma onemli olan agir kaldirmak degil hareketi dogru yapmaktir başarılar

Bicepste agırlık arttırmakta genelde zordur, misal ben 4 ay önce dumbell curl ü 12 kg ile yaparken sonradan bir süre ara verdim ve 10 kg ye düstüm ama kollarımın kalınlıgı eskisinden daha fazla ve buna ragmen omuz hareketlerinde eskisinden daha fazla kaldırıyorum. 15 kg liklerle dumbell curl setlerini tamamlayabiliyorsan kol bölgen cok iyidir bana göre.

Back
Yukarı