TheBlack_D-D_
Üye
Arkadaşlar şimdi bir süredir bu sporla ilgileniyorum. Sözü fazla uzatmadan direk olayı anlatayım. Şimdi ilk başladığım zamanlarda biceps ant çok verimli geçerdi yani derler ya biceps ant sonrası çay bardağı bile taşıyamıyorsanız ant iyi geçmiştir diye. İşte aynısı olurdu fakat gel zaman git zaman bu verimi alamamaya başladım. Ne yaptıysam olmadı ağırlık artırdım fazla gelmiştir dedim azalttım o da olmadı piramit ters piramit vs yaptım, yok olmuyor. Bu hafta biceps ant değiştirmeyi planlıyorum şuanki ant şu şekilde:
Barbell curls
hammer curls
preacher curls
Bicepslerim diğer bölgelerime nazaran biraz geri kalmış durumda bu nedenle genel biceps kütlesi için şu antrenmanı kullanmayı düşünüyorum:
Barbell Curls 5x8
Scott Curls(Preacher curls yani) 4x8
Alternate Dumbbell Curls 3x8
Program bu şekil fakat set ve tekrarları verildiği gibi yazdım üstlerinde ufak tefek oynamalar yapacağım (Barbell curls da piramit set gibi). yani kesin 12 set gireceğim diye bir şey yok azaltırım büyük ihtimal. neyse benim merak ettiğim bu durumu yaşayanlar var ise nasıl üstlerinden geldikleri ve sizlerin yeni programım hakkındaki görüşleriniz. şimdiden herkese teşekkürler
Barbell curls
hammer curls
preacher curls
Bicepslerim diğer bölgelerime nazaran biraz geri kalmış durumda bu nedenle genel biceps kütlesi için şu antrenmanı kullanmayı düşünüyorum:
Barbell Curls 5x8
Scott Curls(Preacher curls yani) 4x8
Alternate Dumbbell Curls 3x8
Program bu şekil fakat set ve tekrarları verildiği gibi yazdım üstlerinde ufak tefek oynamalar yapacağım (Barbell curls da piramit set gibi). yani kesin 12 set gireceğim diye bir şey yok azaltırım büyük ihtimal. neyse benim merak ettiğim bu durumu yaşayanlar var ise nasıl üstlerinden geldikleri ve sizlerin yeni programım hakkındaki görüşleriniz. şimdiden herkese teşekkürler