Biceps antremanım fazlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mjuan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mjuan

Üye
Arkadaslar önce iyi bayramlar herkese.Ben body buildingten ziyade sıkı diri bir vucut istiyorum.Bu yüzden su aralar sadece bıceps ve mekik çalışıyorum.Ancak mekik haftada 5-6 gün her yaptıgım gün artıcak şekilde biceps antremanım ise 1 gün arayla yapıyorum.Bi zararı varmıdır ancak kolumda gözle görülür bir gelişme var.Yardımlarınız için teşekkürler.

eğer sıkı vucüt istiyosan direk salona yazıl hoca ne derse malca gelse de yap her zaman 1 sene sonra süper vucüdün olur şimdi kendini harcarsın ben 2 sene evde sırf biceps triceps fln çalıştım o sürede salonda olsaydım şimdi en kral vucüt bende olurdu yaşıtlarıma göre sakın sende aynı hataya düşme derim

kardes haklısında bu sene sınav senem 17 yasındayım salona zaman kalmayabılır.Evdede en kolay bıceps ve karın kası calısılır dıye dusundum sagol düşüncelerin için.

salona her zaman vakit ayrılabilir öncelikle onu söyleyeyim de... ikincisi, triceps çalışmazsan sıkı bir vücut hayal olarak kalır. extensionlar, kickbackler ile tricepslerini çalıştırman gerekli. bicepslerini 1 gün arayla çalıştırman bir sıkıntı doğurmaz ama göğüs,omuz,sırt,bacak buraları da çalıştırman gerekli en kısa zamanda. yoksa testosteron hormonu yeterli derecede salgılanmadığından büyümen kısıtlanabilir.

Sagol kardes dusunclerin için dogru diyorsun diger bolgelerede onem vermek gerek ama hiç çalışmamaktansa azda olsa 2 bölge çalıştırmakta iyi.Bide bişey sorucam protein agırlıklı beslenıyorum ekmek pırın makarnadan epey uzagım gazlı ıceceklerdende yumurta ve sut bol tuketıyorum ancak 2 kilo verdim acaba yag yakımı mı olmuştur kas mı.

Back
Yukarı