biceps antremanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hi-fi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hi-fi

Üye
selamlar foruma yeni üye oldum 23 yaşındayım ve iki aydır vucüt geliştirme yapıyorum. belimde göğsümde omuz ve kanatlarımda istediğim etkiyi görmeye başladım ancak pazularım diğer bölgelere göre çok daha az gelişmekte: ilk sorum bu normalmidir ? ikinci sormak istediğim soru ise pazu da başlangıç ölçüm 31cm şimdiki ölçüm ise 36cm bu iki aylık bir süreç için normal bir gelişmemidir yoksa normalin altındamıdır ? son olarakta şu anda barbell curl. Dumbbell Curls. Concentration Curls. hareketleriyle çalışıyorum. bu hareketleri birer hafta dönüşümlü olarak Preacher Curls. Hammer Curls. Concentration Curls. ile değiştirmemin bir faydası olurmu ? okuduğum kadarıyla sürekli aynı hareketleri yapmak bir süre sonra kas gelişimini yavaşlaymaktaymış... eğer sürçü lisan ettiysem yada bir hata yaptıysam kusura bakmayın şimdiden teşekkürler...

2 ay için 5 cm harika bir gelişme daha ne istiyosun. Pazuları geliştirmek istiyosan scott sehpasında barbell curl yap derim. Çok işe yarıyo..

eğer iyi gelişme sağladıysam sorun değil vucüt geliştirme konusunda sabır göstermem gerektiğini anladım. bu arada bu foruma üye olmadan arkadaşımın gazına gelerek nitrotech hardcore pro aldım ve günde 2 doz kullanmaktayım bir aydır. sizce ara verip 3. aydan sonra kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa başlamışken devam etmek mi gerekir. ilginiz için teşekkürler...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:39 ----------

bu arada konuyu hemen okuyacağım ve scot sehpasında barbell curl hareketinide ilk antremanımda ekliyeceğim teşekkürler. bilinçsiz olunduğunda ölçülerin anlamlarını bilmiyorum ve bilen arkadaşlar sayesinde yavaş yavaş öğrenmeye başlıyıcaz inşallah:)

Back
Yukarı