Atletiko
Üye
Merhaba arkadaşlar, benim biceps idmanımla ilgili şöyle bir sıkıntımı desem sorunmu desem bir problemim var.
Flexor hocamın bir mesajında şöyle bir cümle görmüştüm."eğer biceps idmanınız bittikten sonra çay bardağı bile tutamayacak durumdaysanız biceps idmanınız başarılı geçmiştir."diye(Sözcükler tamı tamına birbirini tutmayabilir.Hatırladığım kadarıyla böyleydi.Kusura bakmayın.) İşte sorunda tam burada Her ne kadar idmanı ağır ve nizami yapsam da o ağrı ve yanmayı bir türlü hissedemiyorum.Sizce hata veya eksiklik nerde acaba?
İdman programım şu şekilde;
1.Scott sehpasında barbell curl(Bu hareketi yapmadığım zaman o gün ayakta barbell curl yapıyorum.)
2.Triceps Push Down
3.Eğimli sehpada (incline) Hammer Curl
4.Lying Triceps Extensions
5.Concentration Curls
6.Dips (Triceps için olan)
Bu arada aynı gün triceps ve biceps bir arada yapıyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Flexor hocamın bir mesajında şöyle bir cümle görmüştüm."eğer biceps idmanınız bittikten sonra çay bardağı bile tutamayacak durumdaysanız biceps idmanınız başarılı geçmiştir."diye(Sözcükler tamı tamına birbirini tutmayabilir.Hatırladığım kadarıyla böyleydi.Kusura bakmayın.) İşte sorunda tam burada Her ne kadar idmanı ağır ve nizami yapsam da o ağrı ve yanmayı bir türlü hissedemiyorum.Sizce hata veya eksiklik nerde acaba?
İdman programım şu şekilde;
1.Scott sehpasında barbell curl(Bu hareketi yapmadığım zaman o gün ayakta barbell curl yapıyorum.)
2.Triceps Push Down
3.Eğimli sehpada (incline) Hammer Curl
4.Lying Triceps Extensions
5.Concentration Curls
6.Dips (Triceps için olan)
Bu arada aynı gün triceps ve biceps bir arada yapıyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.