bjktolga12
Üye
Öncelikle herkese merhaba 17 yaşındayım boyum 1.77 kilom 80 biceps ölçüm başlangıçta sol 34 cm sağ 35 cm iken 4 ay oldu suan sol 35 sağ 36 nasıl gelişim sürecim sizce 40 cm bicepslere ne kadar sürede ulaşırım?
Arkadaşım dediğim gibi 90 kg den 80 kg ye düştüm vücudum yağlıydı ilk yağlar gitti kolda sonra 1 cm arttı bence tek eksim spora haftada 3 gün gitmem cevabını bekliyorum[DOUBLEPOST=1414274446][/DOUBLEPOST]moralini bozmak istemem ama çok az
beslenmeni ve antrenman programını gözden geçirmeni tavsiye ederim bir yerde yanlış yapıyorsun
Evet yağ oranım yüksekti yağlar sıkıştı yandı 1 cm artış oldu80 kiloya 36cm çok az ve 4 ayda çok az ilerleme olmuş. Sanırım yağ oranında yüksek.
Birazdan foto gelecekFoto atsaydın daha sağlıklı yorumlar yapabilirdik : )
ben salona başlayıpta define 35-36 kolu olan görmedim ha olabilir tabi ama sağlam genetik lazımSıkılastiysa sorun yok. Benimde sormak istediğim bende 17 yasindayim 1.82 boy 75kg im kolum ilk basladimda 29cm di suan 32 3ay oldu baslayali.arkadaş 35 ile basladigiiini soluyor ... Ben o ölçüyü yakalamak için 6-7 ay düzenli calismam gerekiyor 6cm kol farki genetikmi yani :ss
Sol 35 sağ 36Biraz yağlı duruyor kaç cm demiştin ?