Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle merhaba arkadaşlar abilerim kardeşlerim aklıma bir soru takıldı Biceps çalışırken yukarıdaki ayak duruşunu bazı kişilerde gördüm ayağını bir adım öne atma bunu yapmalarının sebebi nedir
fotoğraf açılmıyor ama tahmin edebiliyorum. o şekilde yaptıkları zaman belden ve bacaktan güç alıyorlar , o şekilde yapmanı tavsiye etmem. ağır çalışacaksan cheat curl tarzı ama düz durarak yap , ağırlık yine bicep'te olsun.
Aslında kolu düz bir şekilde rahat bırakmak için bi bacak öne atılıyor, çünkü dambıl yer çekiminden dolayı aşağı çekiyor kolu bu sayede kol daha düz şekilde durabiliyor diye düşünüyorum
Bir ara bende öyle kol çalışıyordum. Normal çalışmadan hiçbir farkı yok. Ayaklarını omuz genişliğinde aç, dengeni sağla. Bunlar yeterli. Yeter ki ön kolların yansın