merhaba
Bolgesel yag verme diye birsey var mı? Cardio butun vucuttan yag yakmaz mı?
Hayır bölgesel yağ verme diye birşey yok.Cardio dediğiniz gibi vücudun her yerinden yağ yakımı yapar yani koşu yapıyoruz diye sadece baldırlarımız incelmez her yerimizde incelme olur yüzümüzde dahi ama farketmez zor olsa gerek![]()
sorun beslenmede aç kalarak zayıflanmaz doğru beslenme ile zayıflanır artık 3 zeytin bir kiprit kutusu büyüklüğündeki peynir gibi sağlıksız diyetler modasıda geçti kaliteli beslenmelisin öğün atlamamalısın akşam meyve yememelisin çünkü neticede meyvede şeker var gündüz vakitlerinde yemelisin cardio yapmalısın ip atlama bisiklet sürme dans etmek gibi ağırlık antremanıda kilo vermede yardımcı olacaktırArkadaşlar afedersiniz bilgi vermeyi düşünemedim boy 1.75 kilo şuan 72 ve bel çevresi de 89 çıktı. Belirli bir diyet programım yok sadece bazı günler sadece kahvaltıyla günü bitiriyorum akşam 6dan sonra yemek yememeye çalışıyorum 6dan sonra açlık hissedersem meyve yiyorum bu kadar.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:35 ----------
Yağlardan şikayetçiyim sadece kas yapmak gibi bir niyetim yok sıkı bir görünüme sahip olursam zamanla kas yapmaya çalışabilirim ancak bu çok uzun bir yol. Hedefim göbegi ve göbegin yan kısımlarını kaybetmek.
sorun beslenmede aç kalarak zayıflanmaz doğru beslenme ile zayıflanır artık 3 zeytin bir kiprit kutusu büyüklüğündeki peynir gibi sağlıksız diyetler modasıda geçti kaliteli beslenmelisin öğün atlamamalısın akşam meyve yememelisin çünkü neticede meyvede şeker var gündüz vakitlerinde yemelisin cardio yapmalısın ip atlama bisiklet sürme dans etmek gibi ağırlık antremanıda kilo vermede yardımcı olacaktır