merhabalar herkese. hatırlatayım 39 yaşında bayanım...
foruma daha aylar önce de yazmıştım. kilo problemim vardı çok az yediğim ve günde 3-4 saat yürüyüş yaptığım halde kilo veremiyordum.
son mesajımdan sonra epey yol katettim arkadaşlar. Araştırmalarım sonucunda interval koşuyu keşfettim
ve saatlerimi alan yürüyüşün yerine günde 1 saat spor yaparak 6 ayda verdiğim kilonun 2 mislini 3 ayda verdim. nihayet istediğim kiloya geldim sayılır. toplamda 15 kg gitti. bu arada beslenmeme çok dikkat ettim. kardio öncesi,sonrası karbonhidrat alımı,protein alımı...vs. ama artık proteinden tiksindim. bir ara yumurta akı tozu aldım ama çok zor tükettim onu da. hala spora devam ediyorum çünkü 1 -2 kg kaldı ama en önemlisi kaslarımın zayıfladığını farkediyorum. sadece kardio ile yağ gidiyor ama bir noktadan sonra kaslar hasar görüyor.Sanırım ağırlık çalışmam lazım. Şimdi siz uzmanlardan
yardım istiyorum. spor salonuna gidemem. evde kas kütlemi arttırmak için neler yapabilirim? koşu bandı ile 2 adet 2kg.lık dambıl dışında plates lastiği ve topu var. başka malzemem yok. bana bir program tavsiye edebilir misiniz rica etsem. bir de sanırım protein desteğine ihtiyacım var. yiyeceklerle alamıyorum artık. yani alsam da olsa olsa günlük ancak 50gr. ı buluyor. bu da az sanırım. değil mi? haftada 2 gün dinlenerek günde 1 saati bulan (ısınma dahil) interval cardio yapıyorum. hem sıkılaşmak hemde kaslarımı kuvvetlendirmek istiyorum. protein takviyesi ve program tavsiyesi rica ediyorum. çok uzattım teşekkür ediyor yardımlarınızı bekliyorum. 
foruma daha aylar önce de yazmıştım. kilo problemim vardı çok az yediğim ve günde 3-4 saat yürüyüş yaptığım halde kilo veremiyordum.
son mesajımdan sonra epey yol katettim arkadaşlar. Araştırmalarım sonucunda interval koşuyu keşfettim