Beylikdüzü , salon sorunu ;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oktykk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oktykk

Üye
Sorumun yeri tam olarak burası olmayabilir ama kusura bakmayın arattım fakat bulamadım olmadığından değil bulamadığım için bulamadım :)
Beylikdüzü civarında oturuyorum, nezih , faydalı olabilecek bir salon arıyorum. Esasında güzel salonlar vardır elbet fakat kadın-erkek karma bir salon bana uymaz. Yakın çevrede bilinen hocaları düzgün, iyi bir salon var mıdır ? Uzun zamandır internetten araştırıyorum fakat bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi akşamlar.

Marmarapark'taki Jatomi'ye giden bir kaç arkadaşım var, memnunlar. Fiyat olarak senelik anlaştılar aylık 80 TL civarı bir şey ödüyorlar.
Ben de gördüm büyük ve güzel bir salon yalnız duyduğum kadarıyla biraz fazla kalabalık oluyormuş özellikle akşam saatleri.
Bu arada erkek-kadın karma olmayan bir salon bulman çok zor.

Marmarapark'ı önermiyorum. Yeni açıldığı için kim var kim yoksa ucuz diye toplanmış. Arkadaşlarım gidiyor şözleşmelerini iptal ettirmeye çalışıyorlar. Çok kalabalık ve fiyatları ucuz olduğundan dolayı herşeye ek bir ücret istiyorlar. Ek ücret edemem diyorsan aha aletler orada git çalış anlayışları var. Hocadan yardım almak için ek ücret istiyorlar...

Büyükçekmece mimarobaya gelebilirsen tavsiyede bulunabilirim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorumun yeri tam olarak burası olmayabilir ama kusura bakmayın arattım fakat bulamadım olmadığından değil bulamadığım için bulamadım :)
Beylikdüzü civarında oturuyorum, nezih , faydalı olabilecek bir salon arıyorum. Esasında güzel salonlar vardır elbet fakat kadın-erkek karma bir salon bana uymaz. Yakın çevrede bilinen hocaları düzgün, iyi bir salon var mıdır ? Uzun zamandır internetten araştırıyorum fakat bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi akşamlar.

Beylikdüzü Tüyap'ın hemen yan tarafında Best Club'ü tavsiye edebilirim.. iletişim için; 532 330 22 00

Back
Yukarı