sarp ziyagil
Üye
Ben ygsden 352 puan aldım diploma puanım 83 filan gelir oda 415 puan yapıyor ama sporla aram fazla yok bir tek bu sporu yapıyorum kazanma şansım nedir
Öz geçmişim yok evet sporla aram çokta iyi değil yani mülakatlara girenler zehir gibi ben sadece şansımı denemek istiyorum kazanma ihtimalim var mı gideceğim üniversite öz geçmiç istemiyor baktım[DOUBLEPOST=1463328547][/DOUBLEPOST]Gayet iyi bir başlangıç puanına sahipsin, özgeçmişin yok galiba? Yani derecelerin vs... Eğer yoksa özgeçmiş ve branş istemeyen üniversiteleri deneyebilirsin, puanın çok yüksek, gitmek istediğin üniversitenin yetenek sınavına eğer çalışabiliyorsan tek başına, çalışamazsan bir besyo hazırlık kursuna yazılarak çalışıp, besyo yu kazanabilirsin..
zor yani anladımSporla alakan yoksa uğraşma derim ben
Seneye yatılı bir yurda gidebilirim. Bu yüzden ancak seneye 2. Dönemden sonra eve gelince 4-5 ay çalışabilirimOyle birşey düşünüyorsan şimdiden çalışmalara başla derim
Marmara besyo düşünüyor muşsun galiba, özgeçmişin var mı?Rez aliyim seneye bakarımbende 350-400 alırım heralde
seneye son 5-6 ay hazırlık kursuna gitmeyi düşünüyorum ama
![]()
hayırMarmara besyo düşünüyor muşsun galiba, özgeçmişin var mı?
Allah Allah, evet bende beden eğitimi öğretmenliği bölümünü istiyorumda, marmara tüm bölümler için (öğretmenlil, antrenörlük vs.) özgeçmiş istiyor diye biliyordum, dur bi araştırayım, eğer dediğin gibi ise harika olur var yahayırtabi ben beden öğretmenliği seççek olursam orda özgeçmiş istenmiyor
Tabi şimdiden sınavlara felan gitcem bakcam hocalarla görüşüyorum ordan mezunlarla
işime riske atmiyim
![]()
http://besyobilgi.blogspot.com.tr/2016/02/sporcu-ozgecmisi-istemeyen-besyolar.html burda da yazıyor sade antrenörlük ve spor y. bölümünde diyeAllah Allah, evet bende beden eğitimi öğretmenliği bölümünü istiyorumda, marmara tüm bölümler için (öğretmenlil, antrenörlük vs.) özgeçmiş istiyor diye biliyordum, dur bi araştırayım, eğer dediğin gibi ise harika olur var ya![]()
Vaybe süper haber.. Ancak O dediğini bende tam olarak anlamadım, galiba o 3 tane koşul yazıyorya 3 ünüde yapmamız gerekiyor galiba, 1 tane kendi branşımız 1 tane temel branş 1 tane takım oyunu branşı, zaten yetenek sınavıda kendi branşımızdan, yani illa kick boks güreş futbol vs. gibi 1 tane kendi branşımızdan sınav olarak girebilicez o marmaraya..http://besyobilgi.blogspot.com.tr/2016/02/sporcu-ozgecmisi-istemeyen-besyolar.html burda da yazıyor sade antrenörlük ve spor y. bölümünde diye[DOUBLEPOST=1463409724][/DOUBLEPOST]https://sporbilimleri.marmara.edu.tr/notice/onemli-2015-ozel-yetenek-giris-sinavi-oygs/ bunuda buldum kendi sitesi yani kesin olarak istemiyor
bide 1 asıl 1 temel 1 takım diye 3 tane mi spor dalı seççez ? ve takım sporlarını hiç sevmiyorum basket futbol voleybol hentbol hiçbirine ilgim yok ne yapsam![]()
ama her branş varmı acabaVaybe süper haber.. Ancak O dediğini bende tam olarak anlamadım, galiba o 3 tane koşul yazıyorya 3 ünüde yapmamız gerekiyor galiba, 1 tane kendi branşımız 1 tane temel branş 1 tane takım oyunu branşı, zaten yetenek sınavıda kendi branşımızdan, yani illa kick boks güreş futbol vs. gibi 1 tane kendi branşımızdan sınav olarak girebilicez o marmaraya..
Evet o attığın fotoğrafa bende bakmıştım, en azından marmara'da sadece bu fotodaki branşlardan girebiliyosun, bir çok üniversite aynı bu attığın fotodaki branşlardan alıyor..ama her branş varmı acabayani muay thai olur mu
veya calisthenics de bir spor
![]()
barfiks şınav çekeriz
onunu dışında diğer sporları hiç sevmiyom da temel branşda ya atletizm yada yüzme seçerim
takımdada hangisi kolaysa
basket olabilir veya hentbol
[DOUBLEPOST=1463422597][/DOUBLEPOST]Sadece bunlar var herhalde
lanet olasıcalar
![]()
Eki Görüntüle 43130
Evet o attığın fotoğrafa bende bakmıştım, en azından marmara'da sadece bu fotodaki branşlardan girebiliyosun, bir çok üniversite aynı bu attığın fotodaki branşlardan alıyor..
Reis ne yaptın ? 1 sene geçmişBen ygsden 352 puan aldım diploma puanım 83 filan gelir oda 415 puan yapıyor ama sporla aram fazla yok bir tek bu sporu yapıyorum kazanma şansım nedir