Best modela katılmak için

Evet arkadaşlar-abiler-hocalar best modela katılma gibi bir düşüncem var en büyük hayallerimden biri oyuncu olmak ve bu best model bunun iyi bir vitrini.

Boyum 185 kilo 68

Bunu 2 sene sonrasında yani üniversiteye geçtiğim zaman düşünüyorum.
Bu nedenlede 2 sene boyunca bir hazırlanma dönemim olucak

Eylül 2 61.7 kilo/kasım 2 68 kilo / *Bulk dönemi içerisindeyim

Sizlerle fotolarımı paylaşıcam sizin görüşleriniz ve önerileriniz benim için önemli
*Bazı fotoların kafalarını karaladım cunku sıkma durumunda hoş bir yüz ifadesi olmuyor :D

Ba15F0ak15F0ehir-20121107-00584.jpg

A5HuSgkCEAEChKl-1.jpg

296547_2294028584730_1834437083_n.jpg

313494_2364122937045_1323489265_n.jpg

Ba15F0ak15F0ehir-20121031-00515.jpg

Tavsiye ve yorumlarınız için şimdiden tesekkur ederim :)

forumda 50 tane best model başlıgı var neden bakmayı denemıyorsun hem neden sorunada yanıt bulabilirsin belki, aynı mevzular defalarca konusuldu

forumda 50 tane best model başlıgı var neden bakmayı denemıyorsun hem neden sorunada yanıt bulabilirsin belki, aynı mevzular defalarca konusuldu

Arkadaşımızın niyeti best modeli araştırmak değil, tipini göstermek. Bana görede fena değil, herkes her şey olabilir dostum. İnandığın yoldan şaşma.

Forumdaki bazı insanlarda bu kadar katı kalpli olmasın, tamam zırt pırt konu açılmaz da bazen sadece biraz '' ANLAYIŞ '' gerekir.

Son düzenleme:
ben söyliyim nedenini tamam vucut yaparsında tip yetersiz bence ayrıca orda sana kıyak geççek biri falan şart diyolar .

Olumlu olumsuz yorumlariniz icin tesekkur ederim oncelikle .Bu bir hayal oncelikle olur yada olmazdan ote bunun icin cabalicam.Ikincisi bu konuda tanidiklarimda var onlara guvenmek tarzim degil ama sonucta sansi olupta kullanmamak aptallik olur bence ve son olarak evet cok baslik var belki ama sonucta burasi bir forum kisiye ozel yardim,destek gorus alisverisi yapabilecegimiz serbest bir alan bence

Back
Yukarı