paslanmaz34
Üye
Hadi be o kadar mı vahim kilolu değilim ki ama bu kadar kötü olan hangi bölgeler mesela bana izah edermisiniz
mantıklı düşün spor salonu sahipleri sana dürüstçe spora elverişsizsin der mi? neden elindeki müşteriyi kaçırsın?Ben Istanbul mecidiyeköy tramp towersta jatomide görüş aldığımda bana dedikleri şuydu spora son derece elverişli vücudunuz var 've definasyon icin fazla bir caba göstermenize gerek yok dediler ayrica dogal yollarla sadece 3 ayda düz bir vücuda ship olabilirsiniz dediler bunlar bana verilen yanlış bilgilermiydi 've makinaya girdiğimde yağ oraninn 10.02 kg olduğunu söylediler geçici sağlık problerinden baslayamamistim simdi baslicam insallah
Tesekkur ederim biraz minyonum yasimi gostermem..neyse sana gelelim..senin yasinda biri bence fit olmali tabiri caizze çaki gibi olmali..hic spor yapmamissin belli..ama gec degil..bu yaslarda onlemini almassan ileriki yaslarda o sokaklarda gordugun gobekli pala biyikli amcalardan farkin kalmaz...sporu modellik icin degil kendine yatirim olarak yap..spor kisa zaman icin degil omur boyu yapilmali..hayatimin her donemi degisik sporlarla gecti ve allahima sukur yasim 34 ama hic gostermem..tek pismanligim 18 sene ictigim sigara...onuda allahin izniyle 2ay once biraktim...[DOUBLEPOST=1412620090][/DOUBLEPOST]Abi cok sağol senin vücut 34 yaşında göstermiyor Abi cok kötü bakmışsın derken nasıl yani onu izah edebilirmisin
Maddi imkanin varsa spor salonuna yazil..salon secerken salonun guzelligini degil iyi hocali salonu sec..sonra gerisi gelir..Kafanızı ağrıttım farkındayım da. Nasıl bir programla nasıl bir çalışmayla başlamalıyım
Abi peki yüz olarak sima olarak ne diyosun onda bari bi artık olsun![]()
Onlari sana salonda pt yaptiracak. Basladiginda bir antrenman gunlugu ac motivasyon olur sanaCok sağolun bu yorumların hepsini dikkate alıcam beslenmeme dikkat edicem bu kolları özellikle bileği nasıl kalınlaştırabilirim birde önce kardiyo sonra fitness mi drek fitness mi