Best model of tturkey 2016 yarışmasına katılmak istiyorum

Ben bu fotoları buraya koyayım,spora gitmiyim her hangi bir alt yapim olmasın. Siz bana ne zaman model olacağı mı söyleyin.umarım ironiyi anlayan olur
3 ay sonra modelsin kardeşim merak etme fazla irileşmezsin brad pittin fight clubdaki hali gibi olursun 3 ay spor sonra ak alemlere:)
not:ironi içerir

Yorumlariniz güzel arkadaşlar bu işin ne derece ciddi olduğunu yorumlarinizla ilettiniz cok tesekürler yorumlarin devamini bekliyorum 23 en son katilma yaşı olduğu icin iki senelik bir zaman dilimine sahibim 've bu zamanı olabildiğince verimli kullanıcam başka katılmayı düşünen arkadaşlar varsa yorum atsın dertleselim birlikte :)

62234b384e1d8ef23e177e531000c14b.jpg
7dd6857d9d1b662d6c22d751ccdcba10.jpg
a24bf0925dd43cca5ccf7813cad97d8f.jpg

Nasil yani hocam düz bir fizik iste hic calışmadım ki daha açık konuş tırstım şu an
Vucut yapin kisa zamanda toplucak bir vucut degil..saglam bir calisma ve diyetle 2 senede birseyler olur..duz fizik ayri..cabuk gelisicek vucut kendini belli eder[DOUBLEPOST=1412617382][/DOUBLEPOST]
Vucut yapin kisa zamanda toplucak bir vucut degil..saglam bir calisma ve diyetle 2 senede birseyler olur..duz fizik ayri..cabuk gelisicek vucut kendini belli eder
IMG-20131130-WA0000-1-1.jpg
[DOUBLEPOST=1412617449][/DOUBLEPOST]Bu tam 3 aylik bir vucut..ama vg baslamadan once kollar zaten 35 cm di...

Ben Istanbul mecidiyeköy tramp towersta jatomide görüş aldığımda bana dedikleri şuydu spora son derece elverişli vücudunuz var 've definasyon icin fazla bir caba göstermenize gerek yok dediler ayrica dogal yollarla sadece 3 ayda düz bir vücuda ship olabilirsiniz dediler bunlar bana verilen yanlış bilgilermiydi 've makinaya girdiğimde yağ oraninn 10.02 kg olduğunu söylediler geçici sağlık problerinden baslayamamistim simdi baslicam insallah

2 senede bu vucudu adam edebilmen için 1 antrenman bile kacırmaman lazım + beslenme programına harfi harfine uyman lazım
6 aydan sonra supplementlere aban
işin dogrusu vucudun normal spor yapmayan birine göre bile çok kötü o yüzden üstte yazdıklarımı yazdım

Telepati Sen o vücudu ne kadar zamanda yaptın peki
Ben 3 ayda yaptim ama sana diyorum ki benim vucudum elverisliydi kollarim 35cm omuzlarim vs genisti zaten..yanlis anlama ama sana kim dediyse 3ayda olursun diye senin icin cok zor..kollarin cok ince kac cm? Arti omuzlar dar vs vs..senin icin en az 2 sene..

Back
Yukarı