Best model of tturkey 2016 yarışmasına katılmak istiyorum

Arkadaşlar yaşım 21 boyum 184 kilom 78 beden özelliklerim hiç spor la uğraşmadığım halde fit omuzlar geniş 2 senelik zaman diliminde model vücuduna ulaşabilirmiyim .birde omurga esnetmeyle 3 Ile 7 cm arası uzama gerceklesiyomus vucut geliştirme 've boy uzatmayı ikisini birden yapabilirmiyim gülüsüm icin dışlerime tel taktrcam 've bebek yüzlüyüm geniş yapılı bi vücuda sahibim yorumlarinizi öğrenmek istiyorum tesekürler
c624038b05f5c4c9202580419ed53a85.jpg

bence iş çıkmaz omurga esnetmek ne demek? Birde 4-5cm uzama olcak tamamen hayal ürünü ve imkansız

Boy uzatmak cokta önemli değil 1.86 olsam duruş bozukluğunu düzeltsem yeter bana benim merak ettiğim hem çalışma hem uzama olur mu resimlerde çok iyi çıkmıyorum bide prof foto çekildiğinde aynı gönderiye aticam arkadaşlar yorumlar icin tesekürler devamini bekliyorum elestirin yeter iyi kötü her ne olursa

al bak 2 senelik doğal gelişim zyzz in
NOT:2009 dan sonrası doğal değil eğer araştırırsan bilgin olsun

Benim icin fazla bile bu gelişim bende yapabileceğimi düşünüyorum şu an birde pt eşliğinde çalışcam büyük ihtmalle

İnşallah hocam ya şu torpil meselesinide halledersek olur belki kaşlar problem mi benm arkadaşlar yoksa iyimi bide bunu cevaplandrrsanz kardesiniz icin güzel olur

Back
Yukarı